Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği - Son Dakika
Politika

Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği

Bakanlar Kurulu\'nda Görev Değişikliği

AK Parti Karaman İl Başkanı Dereli: "Bugün, beklenen mutlu haber tabii bizi de sevindirdi" "Karamanımız adına, ülkemiz adına başarılı bir milletvekilimizin bakanlığının açıklanmış olması bizleri mutlu etti.

26.12.2013 01:58

AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na getirilmesine ilişkin, "Bugün, beklenen mutlu haber tabii bizi de sevindirdi" dedi.

Dereli, AA muhabirine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine listesinde Elvan'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu mutluluğu ifade etmek zor" ifadesini kullandı.

Dereli, şunları kaydetti:

"Zaten bir beklentimiz vardı, 'niye' derseniz, değerli milletvekilimizin bugüne kadarki performansıyla bakanlığı hak ettiğine Karaman halkı olarak, Karaman teşkilatları olarak inanıyorduk. Bugün, beklenen mutlu haber tabii bizi de sevindirdi. Bugün Ankara'daydık. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldık. Toplantının akabinde Karaman'a geri döndük tabii burada bu mutlu haberi aldık. Şu anda duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Karamanımız adına, ülkemiz adına başarılı bir milletvekilimizin bakanlığının açıklanmış olması bizleri mutlu etti. Bir tek Karaman değil Türkiye'nin kazanacağına inanıyorum. Tabii Karaman'da Karaman kökenli Milli Eğitim Bakanımız oldu, değişik bakanlıklarda Karaman kökenli milletvekillerimiz oldu. Özellikle Milli Eğitim'de geldiğimiz nokta tartışılmaz. İnşallah bundan sonra da ulaştırma noktasında ilimize büyük katkıları olacağına inanıyorum."

-"Çok başarılı bir bakanlık süreci yaşayacağına inanıyorum"-

AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çalışkan da bu atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hem ilimiz hem ülkemiz için hayırlı olmuştur. Çok güzel çalışma faaliyetleri içerisinde bulunacaktır. Çok başarılı bir bakanlık süreci yaşayacağına inanıyorum" dedi.

Elvan ile daha önce çeşitli kurumlarda birlikte çalışma fırsatı bulduklarını dile getiren Çalışkan, şöyle devam etti:

"Kendisi her zaman ilimize ve ülkemize en güzel hizmetleri yerine getirdi. Daha sonra milletvekilliği döneminde çalıştık. İlin kalkınmasında, gelişmesinde vizyon kazanmasında emek sarf etti. Çeşitli görevlerde bulundu. Sonra Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini aldı. Bu süreç içinde de gerek ilimiz gerek ülkemizin bütün noktalarına hizmetin en doğru şekilde gitmesi için her türlü çalışmalarını, faaliyetlerini sürdürdü. Başarılı bir bürokrat dönemi, başarılı bir milletvekilliği, başarılı bir komisyon başkanlıklarından sonra bakan olarak ülkemize hizmet edecek. Çok güzel faaliyetler çok güzel projeler çok farklı düşüncelerinin olduğu bir bakanlık dönemi geçireceğine inanıyorum." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakanlar Kurulu'nda Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement