Bakan Göktaş'tan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" mesajı Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bakan Göktaş'tan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" mesajı Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadına karşı şiddetin insanlık suçu olduğunu belirterek, "Nedeni, bahanesi, hafifletici hiçbir unsuru yoktur, olamaz. Sorumlusu, uygulayıcısı kim olursa olsun, en ağır cezayı hak eder." ifadesini kullandı.

25.11.2023 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kadına karşı şiddet, bir insanlık suçudur. Toplumun tüm kesimlerinin topyekun mücadelesini gerektiren bir suçtur. Nedeni, bahanesi, hafifletici unsuru yoktur, olamaz" dedi.

Bakan Göktaş, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaştı. Bakan Göktaş, mesajında, "Kadına karşı şiddet, bir insanlık suçudur. Toplumun tüm kesimlerinin topyekun mücadelesini gerektiren bir suçtur. Nedeni, bahanesi, hafifletici unsuru yoktur, olamaz. Sorumlusu, uygulayıcısı kim olursa olsun en ağır cezayı hak eder. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak şiddetle mücadelemizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Hayalim tüm kadınların mutlu ve güvende olduğu, kadına karşı şiddetin hiçbir türünün yaşanmadığı günleri görmek. Bu hayali gerçekleştirmek hepimizin elinde. Gelin hep birlikte şiddete 'dur' diyelim. Çünkü 'şiddet uzaklaştırır'" ifadelerini kullandı. (DHA)

Bakan Göktaş\'tan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü" mesajı Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Göktaş'tan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü' mesajı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement