Bakan Eroğlu, Belediye ile DSİ Arasında Protokol İmzaladı - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu, Belediye ile DSİ Arasında Protokol İmzaladı

Bakan Eroğlu, Belediye ile DSİ Arasında Protokol İmzaladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çetintepe Barajı'nın temel atma töreni için geldiği Adıyaman'da, Adıyaman Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzaladı.

22.09.2013 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çetintepe Barajı'nın temel atma töreni için geldiği Adıyaman'da, Adıyaman Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzaladı.

Adıyaman Belediyesi yeni binasının yapılacağı DSİ'ye ait alan ile Adıyaman Belediyesine ait eski İtfaiye binasının alanının karşılıklı yer değişikliğinin protokolü imzalandı.

Belediye Şeref defterini imzalayan Bakan Eroğlu, Adıyaman'da bulunmaktan büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek şöyle konuştu: "Bu hizmetleri yapmamız lazım. Bunlar bizim vatandaşa hizmet borcumuz. Bunlar geciken hizmetler. Ben Çetin Tepe Barajı temel atma töreninde özür dileyeceğim bütün milletten. Bütün Adıyamanlılardan, Gazianteplilerden, Kahramanmaraşlılardan özür dileyeceğim. Çünkü bu baraj 50 yıl önce yapılması lazımdı. Geçmiş iktidar adına özür dileyeceğim. İnşallah temel atacağız. Geçmiş yönetimin kaybını telafi edeceğim. Bakanlığımızın bütün birimleri burada bir biriyle yarışıyor, zamanla yarışıyor. Yarışmaya mecbur arkadaşlar. Biz milletin hizmetkarıyız. Akşam gittiğimiz zaman başımızı yastığa koyunca, ben bu millet için ne yaptım acaba koltuğu boşuna işgal mi ettim. Yoksa koltuğun hakkını vere bildim mi diye bir vicdan muhasebesi yapmazsak bize yazıklar olsun yani. Dolayısıyla bizde bunu yapıyoruz. Bakın Türkiye'nin geleceği parlak ben buna inanıyorum. Tabi engellemek isteyenler olabilir her zaman tarih boyunca olmuştur. Bin yıldan beri vardır. Bizim yükselmemizi arzu etmeyenler oluyor. Dışarıdakilerini anlıyoruz ama içerideki kafileri anlamak mümkün değil".

Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "DSİ'ye ait alana hem valilik binası yapılacak hem de belediye binası yapılacak ve bunlar yan yana olacak. Sayın milletvekillerimizin desteği ile hükümet meydanı olan yeri de altı otopark üstü ise şehir meydanı olacak. ve böyle bir güzelliğe destek verdiği için sayın bakanımıza teşekkür ederim. Adıyaman'ın kent merkezinin en büyük sorunlarından biri olan değişen ve küresel ısınmadan dolayı meydana gelen ani iklim değişikliklerinden kaynaklanan sel suları kentimizi zor durumda bırakmaktaydı. Karadağ yağmur suyu kuşatma projesi için müracaatta bulunmuştuk sayın bakanımızın onayıyla bu projeyi inşallah yapacağımız imar çalışmaları neticesinde bedelsiz kamulaştırdıktan sonra ihalesini DSİ yapacaktır. Sizleri kentimizde ağırlamanın büyük bir mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, DSİ Adıyaman İl Müdürü Hakan Kaya ve Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan arasında protokol imzalandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu, Belediye ile DSİ Arasında Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement