Bahçeli'ye Küfür Etmedim - Son Dakika
Politika

Bahçeli'ye Küfür Etmedim

Bahçeli\'ye Küfür Etmedim

Erdoğan, Bahçeli'ye Küfür Ettiği İddiası, Domuz Gribi Aşısı ve Memur Eylemleri Hakkında da Açıklamalarda Bulundu.

27.11.2009 10:46

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayram namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Bayram namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye küfür ettiği iddiası, domuz gribi aşısı ve memur eylemleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'IN LUGATINDA KÜFÜR YOKTUR

Devlet Bahçeli'nin "Erdoğan bana küfür etti" iddiası namaz çıkışı Erdoğan'a soruldu.. Onlar aynaya bakarak konuşuyorlar. Erdoğan'ın lugatında küfür yoktur. Ben onların seviyesine düşmem. dedi..

Bahçeli'ninki niyet okumadır

DOMUZ GRİBİ AŞISI

"Ben sadece medyadan birşey rica ediyorum. Bu konuyu bu kadar kurcalamasınlar. Devlet çalışıyor. Aşının yan etkileri anlatılıyor. Bu konuyla ilgili olarak isteğe bağlı olarak aşının yaptırılması süreci başlatılıyor. Ben de bazı basın yayın organlarının "Başbakan söyledi" demesi oluyor. Siz soruyorsunuz ben yanıtlıyorum. Medya yardımcı olsun. Gerekli olanı Sağlık Bakanlığı yapıyor. Ben kendimle ilgili olanı kendi istediğim gibi uygulayayım. Kimseye de aşı olacaksın diye diretemem. Bu iki kere iki dört değil. Benim ailemde kimse aşı olmadı."

KATSAYI FARKI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştayın, YÖK'ün üniversiteye giriş sınavında katsayı uygulamasının kaldırılması yönündeki kararının yürütmesini durdurması ile ilgili, ''Bu karar tamamıyla ideolojik bir karardır. Dolayısıyla böyle bir ideolojik kararı anlamakta zorlanıyoruz. Bunun kabul edilir hiçbir yanı yok'' dedi.

MEMUR EYLEMLERİ

Başbakan memur eylemleri konusunda soru yönelten gazeteciye şunları söyledi: "Biten işi konuşmanın anlamı var mı? Yaptırım olacak. O kurumların yöneticileri gerekli olan neyse takip edecek. Yasaların çiğnenmesine müsade edilirse ülke yol geçen hanına döner. Sami Evren'in Başbakan'ın sözüne baş eğmesini beklemiyoruz hukuka baş eğmesini bekliyoruz. Biz onların yasa çerçevesinde çalışmasını istiyoruz. Yasal çerçevede çalışmadıklarında bunun bedelini ağır öderiz. Gerginliklerin yaşaandığı bir ülke oluruz. Buna da kimsenin hakkı yok. Yasal olmayan hakları kullanmaya kalkarlarsa biz de yasanın gereğini kullanırız."

"Taksiciler sizi Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz demişlerdi" şeklindeki soruya Başbakan "teşekkür ederiz" diyerek yanıtladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Bahçeli'ye Küfür Etmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement