Atatürk'ün ölüm yıl dönümü Kars'ta törenlerle anıldı - Son Dakika
Politika

Atatürk'ün ölüm yıl dönümü Kars'ta törenlerle anıldı

Atatürk\'ün ölüm yıl dönümü Kars\'ta törenlerle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümü, Kars'ta düzenlenen törenlerle anıldı. Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Atatürk anıtına çelenk sundu. İl genelinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve bayraklar yarıya indirildi. Anma etkinlikleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda devam etti ve çeşitli programlarla sona erdi.

10.11.2023 10:16

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. Yıldönümünde Iğdır'da törenlerle anıldı.

Iğdır Belediyesi önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde, Vali/Belediye Başkan Vekili Ercan Turan ve Garnizon Komutanı P. Albay Cavit Tütüncü, Atatürk anıtına çelenk sundu. Daha sonra Atatürk'ün 85 yıl önce ebediyete göçtüğü an olan 09.05 geçe, il genelinde 'Ti' sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar yarıya indirildi. Atatürk'ü anma etkinlikleri, daha sonra Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda devam etti. Program, Atatürk'ün Biyografisi, şiirlerin okunması, Atatürk Oratoryosu ve Atatürk'ün sevdiği şarkı ve türküler konseri sonrası sona erdi.

Programa; Vali/Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, kurum ve daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Atatürk'ün ölüm yıl dönümü Kars'ta törenlerle anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement