Son dakika: Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: "Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız" - Son Dakika
Politika

Son dakika: Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: "Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız"

Son dakika haberi... Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: "Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız"ANKARA Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can, "Yarın saat 14'te, dosya tekemmül ettiği görüldü karar vermek üzere toplanacağız" dedi.

02.02.2022 17:05  Güncelleme: 17:42

Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: "Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız"

ANKARA Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can, "Yarın saat 14'te, dosya tekemmül ettiği görüldü karar vermek üzere toplanacağız" dedi.

Can, Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu toplantısından sonra gazetecilere açıklama yaptı. Can, Komisyonda Semra Güzel adına Filiz Kerestecioğlu'nun savunma yaptığını belirterek, "28 Ocak'a kadar süre vermiştik. Ardından 31 Ocak'a uzatmıştık. Bir saate yakın savunma yaptı. Arkadaşlarımızın sorularına karşılık cevaplarını verdi. Yarın saat 14'te, dosya tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız" dedi.

Yetki belgesine ilişkin soruya Can, "Tiryakinin cep telefonuna Filiz Kerestecioğlu'nun görevlendirildiğini dair bir mesaj var. O telefon ile Anayasa Komisyonu üyesinin telefonunun aynı olduğunu gördük. Milletvekilleri ve komisyon uzmanı imzalarıyla tutanak altına aldık. Yetki belgesi olarak kabul ettik" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: "Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika: Anayasa ve Adalet Karma Hazırlık Komisyonu Başkanı Ramazan Can: 'Dosyanın tekemmül ettiği görüldü, karar vermek üzere toplanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement