Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Altınordu Büyük Bir Aile - Son Dakika
Politika

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Altınordu Büyük Bir Aile

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Altınordu Büyük Bir Aile

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu'nun büyük bir aile olduğunu belirterek, tüm imkanlarla vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Halk günü buluşmasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Tören, her alanda vatandaşlarla bir ve beraber olduklarını vurguladı. Tören, belediye hizmetlerini aksatmadan, vatandaşlarla acılarında, kederlerinde, sevinçlerinde bir araya gelerek duygudaşlığı ve komşuluk hukukunu geliştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Başkan Tören, büyük bir aile olmanın sorumluluğunu yerine getireceklerini ve vatandaşların işlerine çözüm odaklanacaklarını da sözlerine ekledi.

24.10.2023 16:04

Ordu'nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm imkanlar ile vatandaşların yanında olduklarını, Altınordu'nun büyük bir aile olduğunu söyledi.

Altınordu Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen halk günü buluşmasında vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Tören, sadece halk günü toplantılarında değil her alanda vatandaşlarla bir ve beraber olduklarını söyledi.

Altınordu'da büyük bir aile olduklarını ifade eden Tören, "Belediye hizmetlerimizi aksatmadan, insanımızın kişisel, genel toplumsal beklentilerini de yok saymadan onlarla beraber acılarında, kederlerinde, sevinçlerinde, düğünlerinde ve cenazelerinde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, bu duygudaşlığımızı komşuluk hukukundan da taviz vermeden daha da geliştirmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm imkanlıyla vatandaşların yanında olduklarının altını çizen Başkan Tören, "Büyük bir aile olmanın sorumluluğu hukukunun bize yüklediği anlam ve mesuliyetin altında kalmayacağımızı ve her birinize samimiyetle elimizi gönlümüzü uzatacağımızı aklımızla fikrimizle alın terimizle akıl terimizle çözülebilecek işlerinizle ilgili de çözüme odaklanacağımızı da bilmenizi isterim. Her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenmeye, herkesin yüzünün, gözünün içinin güldüğü mutlu bir şehir inşa etmek için canla başla çalışmaya devam" diye konuştu.

Halk gününe katılan vatandaşlar birinci ağızdan Başkan Tören'e taleplerini iletirken, verilen hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: Altınordu Büyük Bir Aile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement