Ak Partili Karaca, Yerli Otomobil Tartışmalarına Sert Çıktı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Karaca, Yerli Otomobil Tartışmalarına Sert Çıktı

Ak Partili Karaca, Yerli Otomobil Tartışmalarına Sert Çıktı

Bağcılar’da Tokat Erbaa Karaağaçköyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, ‘Yerli Otomobil’ için Doğan Medya’nın yaptığı haberlere değindi.

16.10.2015 10:36

Bağcılar'da Tokat Erbaa Karaağaçköyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, 'Yerli Otomobil' için Doğan Medya'nın yaptığı haberlere değindi. Karaca, "Yok model çalmışız, yok bilmem ne yapmışız. Model çaldıysak biz, modeli çalınan şirketler bunun arkasına düşer. Doğan medya grubu neden düşsün. Bu otomobil onlar istese de, istemese de önümüzdeki günlerde daha iyi bir lansman yapılarak Türk milletine tanıtılacak" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, Bağcılar'da bulunan Tokat Erbaa Karaağaçköyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

1 Kasım'da ülkenin istikrarı için hep beraber çalışıp gayret edeceklerini aktaran AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, "Özellikle 1 Kasım dedik. Geçtiğimiz cumartesi gününe kadar gündem farklıydı. Her şey yolunda gidiyordu. Zaten Türkiye'de böyle seçim zamanlarına yaklaşıldığı dönemlerde muhtelif şekillerde seçimler manipüle edilmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü ağzımızın tadı bozuldu. Çünkü Ankara'da barış mitingi adı altında yapılan bir mitingde iki tane canlı bomba orada bombayı patlattı ve bugünkü sayı ile birlikte 99 vatandaşımız vefat etti. Allah rahmet eylesin. Onun için de gündem değişti. Orada patlatılan bombalar sadece orada bulunan insanlara karşı patlatılan bombalar değil. Bunu açık yüreklilikle ifade ediyorum. Memleketin huzuruna yönelik patlatılmış bir bomba. Memleketimizin birliğine, dirliğine karşı patlatılmış birer bombadır" dedi.

"ACININ ZERRESİ ONLARIN UMURLARINDA DEĞİL"

"Seçimlerin manipülasyonuna yönelik yapılmış bir harekettir" diyen Karaca, "Bomba patlamasından hemen yarım saat sonra, elinden, ağzından kan akan insanlar çıkmışlar, bir kısmı bombayı devletin patlattığı, bir kısmı da Sayın Cumhurbaşkanımızın organize ettiği vs. gibi akla hayale gelmeyen yalanlarla bu milleti yönlendirmeye çalışmışlar. Bir gün önce tweet atan insanların da, o partinin genel başkanlığını yapan, o açıklamaları yapan insanın da ne yazık ki aynı siyasi partiden olduğunu da gördük. İbretle de bunu izliyoruz. O bombanın orada patlatılmasının sebebi, ülkede bir kısım insanları diğer kısmına karşı düşman etmek veya ülkenin birliğini ve dirliğini bozmak için yapılan gayretlerdir. Seksen öncesinde biz bu filmi gördük. Yüzlerce insan da yaralandı. Acı bizim acımız. Acının zerresi onların umurlarında değil. Zira yaptıkları tek şey var. 1 Kasım seçimlerinde sadece ve sadece AK Parti tek başına iktidar olmasın diye mücadelelerini gayri meşru yollardan vermektedirler. Zaten bomba patlamış. Bomba patladıktan sonra gördüğümüz şey şu; O meydanda daha yaralı insanlar duruyor. Ölüleri duruyor. Hemen o meydanda miting yapıyorlar. ve 1 Kasım ile ilgili ne diyorlar? AK Parti tek başına iktidar olmamalı" şeklinde konuştu.

Yerli otomobili çıkarttıklarını vurgulayan Karaca, "İnşallah ülkemiz için hayırlı olacak. Bunlar istemese de bunların hepsi yapılacak. Çıkarttık; yok model çalmışız, yok bilmem ne yapmışız. Model çaldıysak biz, modeli çalınan şirketler bunun arkasına düşer. Doğan medya grubu neden düşsün, Koç neden aleyhinde konuşsun? Bu otomobil onlar istese de, istemese de önümüzdeki günlerde daha iyi bir lansman yapılarak Türk Milletine tanıtılacak. Şimdilik televizyon ve gazetelerde ufak haberler olarak geçiyor. Ama aleyhte haber sayısı daha fazla. Biz bundan yılmayacağız, caymayacağız" dedi.

Dernekte düzenlenen program sonrasında hatıra fotoğrafı çektiren Karaca, kendisini bekleyen çocuklara oyuncak dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Karaca, Yerli Otomobil Tartışmalarına Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement