AK Partili Kadın Kolları Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilginç diyalog - Son Dakika
Politika

AK Partili Kadın Kolları Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilginç diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da, partisinin Ordu il, ilçe ve belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel, Erdoğan'a hitaben, ''Sizinle yüz yüze konuştuğumuzda tek bir cümle söylemek istiyordum. Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin.'' dedi. Bu sözler üzerine Erdoğan, ''Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var.'' ifadelerini kullandı.

23.12.2023 00:05  Güncelleme: 00:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da, AK Parti Ordu il, ilçe ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan ile Ordu Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel arasında geçen diyalog ise dikkat çekti. Yüksel, Erdoğan'a hitaben "Sizinle yüz yüze konuştuğumuzda tek bir cümle söylemek istiyordum. Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin" diyen Yüksel' "Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var." dedi. Erdoğan ise "Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var." diyerek Yüksel'e yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşan yerel seçimlerle alakalı olarak Ankara'da AK Parti Ordu İl Başkanı, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı.

AK Partili Kadın Kolları Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilginç diyalog
Ordu Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel

"RABBİM BENİM ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNDEN ALSIN SİZİN ÖMRÜNÜZE VERSİN"

Toplantıda söz alan Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Sizinle yüz yüze konuştuğumuzda tek bir cümle söylemek istiyordum. Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin." dedi. Yüksel'in sözlerine karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı. Bu kez Yüksel, "Ama sizin ömrünüze bizim daha çok ihtiyacımız var Sayın Cumhurbaşkanım." dedi.

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Toplantıdaki o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yüksel, "Kutlu Davamız AK Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ulubeyli hemşerilerimizin selam ve sevgilerini iletip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ordu'da ve Ulubey'de en yüksek oyu almak için, gece gündüz demeden çalışacağımıza söz verdik." ifadelerini kullandı.

AK Partili Kadın Kolları Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilginç diyalog
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika AK Partili Kadın Kolları Başkanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında ilginç diyalog - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Biyo Art: İfrat ve tefrit muvazenesini korumak lazım. Çocukların bundan razı mı? Kendi ömründen desene 343 11 Yanıtla
  • İrfan Ercan Ercan: Nasıl bir anlayış bu yaa 268 15 Yanıtla
  • ALI YANIK: Geri kafa 235 18 Yanıtla
  • Erhan Kıvanç: Bende Erdoğanı severim ama bunun gibiler yüzünden gerçekten utanıyorum bu nasıl bir anlayıştır ya . Rezil olmak için ne kadar çok çaba sarfediyorsunuz . Bu tür toplantılara insanlar seçilerek alınmalı ve bu insanlara seminer verilmeli . Bu hanımefendiye ne desen boş. Allah akıl fikir versin. 202 8 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: Sene olmuş iki bin yirmi üç sene beş bin de olsa nafile 194 8 Yanıtla
  • Tuncay KAHRAMAN: İnsan bu kadar aciz olamaz evladının canıyla yüce allahım seni öyle sınav ederki aklın bile yermez yalakalığın biat etmeninde bi sınırı olmalı ?? 163 6 Yanıtla
  • Zeynep Yedidağ: Allah senin ömründen alıp çocuklarına uzun ömür versin!!AMİN! 154 3 Yanıtla
  • Serkan Basar: çok yalaka gördüm ama bu kadın yalakalıkta bir level fazla atlamış 142 6 Yanıtla
  • burak deniz: utanç verici bir durum kafa yokki 130 3 Yanıtla
  • Reisin Fedaisi: Amin Amin me kadar çok ölürseniz o kadar iyi 96 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement