AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye\'de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen bir programa katıldı. Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten için destek isteyen Genel Başkan Yardımcıları, bölgenin hak ettiği hizmetlere ulaşabilmesi için Kökten'in seçilmesi gerektiğini vurguladı. Kılıç ise Fethiye'nin il olması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

11.03.2024 00:33  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Muğla'nın Fethiye ilçesi, Karaçulha Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten'in düzenlediği programa katılan Genel Başkan Yardımcıları, Kökten için destek istedi.

Kökten'in Fethiye'de seçilmesi halinde Cumhur İttifakı'nın gücü ile tüm mahallelere hizmet gideceğini söyleyen Kaya, bölgenin hak ettiği noktalara ulaşabilmesi için adayın desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Kılıç da birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanacaklarını belirterek, Fethiye'nin il olması için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcıları Fethiye'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement