AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yatırımcıları ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yatırımcıları ziyaret etti

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yatırımcıları ziyaret etti

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yapımı devam eden 400 yataklı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında incelemede bulundu. Gül, hastane çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Çinko İzabe Tesisini, yalıtım malzemeleri üretim fabrikası ve tekstil atölyesini ziyaret ederek yatırımcıların taleplerini dinledi.

24.08.2023 16:28

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yatırımcıları ziyaret etti.

Gül, ziyaretlerine yapımı devam eden 400 yataklı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında incelemede bulunmasıyla başladı.

Çalışmalar ile ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Gül, kaba inşaatı mart ayında tamamlanması planlanan hastanenin Siirt'in ilk izolatörlü binası olduğunu, inşaatında 386 deprem izolatörü ve sismik perde olacağını, geçen ay kazıkların çakılmasıyla başlayan binada zemin güçlendirmenin ardından inşaatının ikinci kısmı olan temel atma ile devam ettiğini aktardı.

Gül, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Çinko İzabe Tesisini, yalıtım malzemeleri üretim fabrikası ve tekstil atölyesini ziyaret etti, yatırımcıların taleplerini dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yatırımcıları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement