AK Parti Milletvekili Sait Orucunu Selçuklularla Açtı - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Sait Orucunu Selçuklularla Açtı

AK Parti Milletvekili Sait Orucunu Selçuklularla Açtı

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası işbirliğiyle her akşam bir iş adamının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine konuk olan Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, vatandaşlara yemek dağıttı.

15.07.2014 09:28

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası işbirliğiyle her akşam bir iş adamının katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine konuk olan Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, vatandaşlara yemek dağıttı. Orucunu Selçuklularla birlikte açan Sait, Erdoğan'ı Türkiye'nin halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Milletvekili Rıfat Sait'i iftar alanında, Ak Parti ilçe yöneticilerinin dışında Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcıları Bülent Cinel, Atilla Aksoy, Ali Karakut ile iftar yemeğini veren Veysel Er ve diğer iş adamları karşıladı. AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen'in daveti üzerine her akşam bir işadamının düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, önce alandaki tüm Selçuklularla tek tek tokalaştı, ardından vatandaşlara yemek dağıttı. Çocuklara sevgiyle yaklaşan Sait, Selçuklularla birlikte orucunu açtı. Bir kişiyi doyurmanın bütün alemi doyurmak gibi olduğunu belirten Sait; "Burada güzel bir sevap işleniyor. Ben bu konuda hem Ak Parti İlçe Başkanını, hem Belediye Başkanımızı ve burada iftar yemeği veren tüm iş adamlarımızı kutluyorum" dedi.

Selçuk'taki vatandaşlarla birlikte olmak, onlarla birlikte iftar yapmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade eden Sait; sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Ak Parti hükümeti olarak burada şunu anlatmak istiyoruz. Halkının içindeyiz, halkla beraberiz. Biliyorsunuz İzmir'de kazandığımız 6 belediyeden biri olan Selçuk'ta ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla beraber göreve başlar başlamaz farkımızı gösterdik. Halkın içinde olduğumuzu, halkla beraber olduğumuzu sürekli beyan ediyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Bizi buraya getiren halktır."

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Sait, Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayip Erdoğan'ı Türkiye'nin ilk halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı olmasını arzu ettiklerini söyledi. Esas beklentilerinin Erdoğan'ın birinci turda yüzde 55 üzerinde oyla Cumhurbaşkanı olması olduğunu anlatan Sait, sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşallah bunu 10 Ağustosta sonuçlandırmak istiyoruz. Bunu söylerken siyaseten bir beklentiden değil, ama halkın kendisine olan sevgisi ve son anketlerin gösterdiği sonuçlar onun daha ilk turda Cumhurbaşkanı olacağını gösteriyor. Ancak, yüzde 55 üzerinde bir oyla gelmesi beklentimizdir, arzumuzdur." Sait, CHP, MHP ve bazı muhalefet partilerinden de Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını isteyenler olduğunu iddia etti.

AK Parti iktidarının değişimden yana olduğunu, barıştan yana olduğunu ve bunu Selçuk halkıyla birlikte söz verdiklerini hatırlatan Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Ramazan ayı dolayısıyla Başkan Bakıcı'nın bir karar aldığını ve bu karar doğrultusunda her akşam bir işadamının desteğiyle iftar yemeği düzenlendiğini söyledi. Yeşilçimen, bu anlamda iftar yemeğine katkı sağlayan işadamlarına teşekkür etti, bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceğini duyurdu. Yeşilçimen, ayrıca davetini kırmayıp Selçuklularla orucunu açan Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'e teşekkür etti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Sait ve beraberindeki belediye başkan yardımları ile partinin Selçuk İlçe yönetimi Carpuza Kafe'de oturarak sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Sait Orucunu Selçuklularla Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement