Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam'da halkla buluştu - Son Dakika
Politika

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam'da halkla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam\'da halkla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahalle ziyaretleri kapsamında Sarıçam ilçesi Sofudede Mahallesi'nde halkla bir araya geldi. Karalar, bölgedeki yol ve su sorunlarını çözdüklerini ve altyapısız sokak bırakmadıklarını belirtti. Ayrıca, Adana'nın borç batağından çıkarıldığını ve belediyenin gelirinin borcunun 4 katına çıkarıldığını vurguladı. Başkan Karalar, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm için notlar aldı ve ilgili birimlere talimat verdi.

17.11.2023 12:28  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorunları yerinde tespit edip süratle çözüm üretebilmek amacıyla mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam ilçesi Sofudede Mahallesi'nde halkla buluştu.

Mahalle halkına gösterdikleri yoğun ilgi den dolayı teşekkürler eden Başkan Zeydan Karalar, bölgede yol ve su sorununu çözdüklerini, altyapısız tek sokak kalmaması için çalıştıklarını söyledi.

Sarıçam'a ve Adana geneline yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, "Bana 'Adana'ya yaptığın en önemli hizmet nedir?' diye sorsalar, 'Adana'yı borç batağından çıkardık, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdik' derim. Adana'yı belediye meclisinden borç isteme zorunluluğundan kurtardık, Adana'yı Ankara'ya muhtaç olmaktan kurtardık. Bu çok önemli. Bundan sonra Adana'nın önü asla kapanmaz, halkımızın isteklerini yerine getirmek artık bizim için zor değil. Aldığımız noktaya bakın, geldiğimiz noktaya bakın. Belediye emin ellerde" dedi.

Başkan Zeydan Karalar, Sofudede sakinlerinin ilettiği sorunlara ilişkin notlar aldı ve bürokratlarına talimat verdi. Belediyeyle ilgisi olmayan çok sayıda problemin anlatılması üzerine de ilgili makamlara ileteceğini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam'da halkla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement