'Yılın Dijital Uygulaması' Dalında Buse Terim ile Aday Oldu - Son Dakika
Otomobil

'Yılın Dijital Uygulaması' Dalında Buse Terim ile Aday Oldu

\'Yılın Dijital Uygulaması\' Dalında Buse Terim ile Aday Oldu

Buse Terim'in Opel ADAM'ı tanıttığı video yılın en çok konuşulan dijital projelerinden biri haline geldi.

14.11.2013 12:28  Güncelleme: 12:27

Opel, moda bloggerı Buse Terim ile, Nisan ayında yürüttüğü 'ADAM Kim?' projesiyle, Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin, (ODD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek üzere verdiği ODD Gladyatörleri Ödülleri'ne 'Yılın Dijital Uygulaması' dalında aday oldu.

Geçtiğimiz Nisan'da bir ay boyunca sosyal medya aracılığıyla takipçilerine 'ADAM' adlı karakterden gizemli bir şekilde bahsetmiş, merak duygusu uyandıran paylaşımlarda bulunmuştu. Hem yazılı basın hem de internette yayınlanan 'Buse'nin ADAM'ı kim?' başlıklı haberler gizem perdesini büyütmüştü. Buse Terim, bir ayın ardından 26 Nisan'da yayınladığı bir video ile gizemi çözerek Opel'in yeni otomobili ADAM'ı takipçileriyle paylaştı.

Projeyle ilgili memnuniyetini dile getiren Buse Terim "Fikrin oluşma aşamasından uygulamasına her aşamayı ekibim ve ajansımızla birlikte kurguladık ve ortaya çıkan işin birebir beni yansıttığını düşünüyorum" dedi.

Otomotiv sektörünün çatı kuruluşu Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD), markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek üzere verdiği ODD Gladyatörleri bu yıl dördüncü kez sahiplerini bulacak. Adayların seçimi ilk aşamada internet üzerinden yapılan ve 31 Aralık 2013'e kadar sürecek olan halk oylamasıyla belirlenecek. Gladyatörler ise 6 Ocak 2014'te gerçekleşecek final gecesinde her bir kategoride kalan 3 aday arasından jüri tarafından seçilerek sahiplerini bulacak. Bu yıl 17 kategorinin bulunduğu Gladyatörler; 'Satış Ödülleri' ve 'İletişim Ödülleri' olarak ikiye ayrılıyor.

21 Ağustos 1990'da İstanbul'da doğan Buse Terim, New York Fashion Institute of Technology'de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yapan Buse Terim, hobi olarak başladığı moda bloggerlığını profesyonel bir platforma taşıyarak www.buseterim.com.tr'yi açtı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil 'Yılın Dijital Uygulaması' Dalında Buse Terim ile Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement