Takla atan araçtaki 3 genç yaşamını yitirdi - Son Dakika
Otomobil

Takla atan araçtaki 3 genç yaşamını yitirdi

Takla atan araçtaki 3 genç yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, takla atan araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaralı ise başka bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24.08.2023 12:14  Güncelleme: 14:27

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde takla atarak kağıt gibi ezilen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

BİRİ MSÜ Kara Harp Okulu öğrencisi 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Göksun Devlet Hastanesi civarında gece saatlerinde içinde 4 gencin bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Otomobil, takla atarak yol kenarına devrildi. Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobildeki MSÜ Kara Harp Okulu öğrencisi Umut Sarıkaya, Altay Aloğlu ve Halil Ekici, hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

B.S. adlı genç de ağır yaralandı. Kaza ihbarı sonrasında olay yerinde çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden 3 gencin cansız bedenleri, otopsi için Kahramanmaraş Adli tıp Kurumu'na gönderildi. Feci kazadan ağır yaralı olarak kurtulan B.S. ise, Göksun Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş'taki hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Otomobil Kazası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Takla atan araçtaki 3 genç yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement