Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı - Son Dakika
Otomobil

Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı

Chery, Türkiye\'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı

Chery, Türkiye pazarına girdikten sonra düzenlediği dördüncü WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı. Etkinlikte, Deniz Temiz Derneği'ne destek vermek amacıyla kıyı temizliği yapıldı ve yaklaşık 125 kilogram çöp toplandı. Chery, dünya genelinde 150'den fazla WCWL etkinliği düzenlemiştir.

20.10.2023 00:16

Mart 2023'te Türkiye pazarına giren Chery, ülkemizdeki dördüncü "With Chery With Love" (WCWL) etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını Castello Di Riva Otel'de ağırladı.

Toplam 25 adet Tiggo 7 Pro ve 70'i aşkın kullanıcı ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen "With Chery With Love" (WCWL) etkinliği, Deniz Temiz Derneği'nin (TURMEPA) sürdürdüğü temiz deniz mücadelesine destekle başladı.

Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı

Kişi ve kurumların gönüllü katılımını teşvik eden "Kıyı Temizleme Etkinliği"nde Riva Galera koyunda temizlik yapıldı. Chery'nin deniz ve kıyıların korunması için gösterdiği kurumsal duyarlılık ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ile yapılan iş birliğine, TIGGO7 PRO sahipleri ve aileleri, 1 saat içinde, plastik, kağıt, cam şişe, gıda ambalajları vb. atıklardan oluşan, yaklaşık 125 kilogram çöp toplayarak önemli bir katkı sağladı. Yeni bir SUV olarak Chery Tiggo 7 Pro'yu tercih eden kullanıcılar, hem kendileri gibi karar veren onlarca yeni insanla tanışarak sosyal bir bağ kurdular hem de sahili temizleyerek sosyal bir sorumluluk bilincini Chery Türkiye ile pekiştirdiler. Yeni dostlukların ve bağlantıların kurulduğu "With Chery With Love" (WCWL) etkinliği, Castello Di Riva Otel'de gerçekleşen brunch ile son buldu.

Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı

Farklı ülkelerde de yapılıyor

2023 itibarıyla Chery, dünya genelinde 150'yi aşkın WCWL etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador gibi ülkelerdeki müşterilere yönelik olarak düzenlendi.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Chery, Türkiye'deki WCWL etkinliğinde Tiggo 7 Pro kullanıcılarını ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement