Zalim İstanbul 3. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Cenk'in Büyük Yüzleşmesi! - Son Dakika
Magazin

Zalim İstanbul 3. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Cenk'in Büyük Yüzleşmesi!

Zalim İstanbul 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanında Cenk'in kendi sorunları ve hatalarıyla yüzleşmesi ekrana geliyor. Ceren'in kafasında kurduğu dünyayı Şeniz, gerçeklerle yüzleştirerek paramparça ediyor. İşte Zalim İstanbul 3. yeni bölüm fragmanı...

09.04.2019 13:54  Güncelleme: 13:58

Kanal D'nin yeni ve merak uyandıran dizisi Zalim İstanbul'un 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul'un başrollerinde Fikret Kuşhan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay yer alıyor. Zalim İstanbul fragmanında Ceren'in geleceğe dair kurduğu hayal dünyasından Şeniz'in sözleri gerçeğe döndürüyor. Fragmanda Cenk'in kendi sorunları ve hatalarıyla yüzleşmesi, evi terketmesi dikkat çekiyor.

ZALİM İSTANBUL 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Seher ve Agah çocukları yüzünden karşı karşıya gelir. Civan'ın başına gelenler ise Seher başta olmak üzere Yılmaz ailesini çok korkutur.Öte yandan Ceren'in kurduğu hayaller Şeniz'in söylediği gerçekler sonucunda tamamen yıkılır. Zira Şeniz, sert bir şekilde Cenk ile değil Nedim ile evleneceğini açıklar. Cemre'nin ilgisi ve bakımı sayesinde Nedim'in iyileşme sürecinde olumlu gelişmeler yaşanır. Cenk ise oldukça zor bir dönemin içine girer. Artık bazı kararlar almak zorundadır.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seher, satılık lafını duyduğunda beyninden vurulmuş halde elinde zarfla ok gibi fırlayıp Agah Karaçay'ın yüzüne çarpar utanmazlığını. Agah Bey ne olduğunu şaşırırken Seher, Ceren'in hırsı karşısında yerin dibinde girmiş haldedir. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı Seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür.

Agah, Nedim'e karşı günah çıkarma durumunda bir anda Nedim'in ağzından dökülen kelimelerle heyecanlanırken, Karaçay köşkünün kapısındaki davetsiz misafirler Seher'in iplerini Agah'ın eline bırakır.

ZALİM İSTANBUL'DA KİM KİMDİR?

Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)

Zalim İstanbul 3. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Cenk\'in Büyük Yüzleşmesi!

Son Dakika Magazin Zalim İstanbul 3. Yeni Bölüm Fragmanı İzle: Cenk'in Büyük Yüzleşmesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement