'Yüksek Giriş' Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Magazin

'Yüksek Giriş' Sosyal Medyayı Salladı

\'Yüksek Giriş\' Sosyal Medyayı Salladı

Umut Kurt, Sera Tokdemir, Tuna Orhan ve Suna Keskin'li oyuncu kadrosuyla dikkat çeken atv'nin yeni dizisi 'Yüksek Giriş'in ilk bölümü, geçtiğimiz pazar günü yayınlandı.

30.07.2013 06:03  Güncelleme: 08:49

Umut Kurt, Sera Tokdemir, Tuna Orhan ve Suna Keskin'li oyuncu kadrosuyla dikkat çeken atv'nin yeni dizisi 'Yüksek Giriş'in ilk bölümü, geçtiğimiz pazar günü yayınlandı. Oyuncular ve çekim ekibi, diziyi Beykoz Eski Kundura Fabrikası içindeki platoda birlikte izledi. Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini İsa Yıldız'ın üstlendiği 'Yüksek Giriş', yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyayı sallayarak Türkiye Trend Topic (TT) listesine girdi. Oyuncular ve çekim ekibi, bu başarıyı sette pasta keserek kutladı.

BONOMO KATILDI

Komedinin usta ve genç isimlerini bir araya getiren dizi; eğlenceli ilk bölümüyle ekrana iddialı giriş yaptı. Müziklerini Dolapdere Big Gang'in yaptığı 'Yüksek Giriş'in ilk bölümünde; ünlü şarkıcı Can Bonomo da konuk oyuncu olarak rol aldı. Dizi; Anadolu'dan İstanbul'a üniversite okumaya gelen öğrencilerin yaşadıklarını mizahi bir dille anlatıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Yüksek Giriş' Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement