Yine Çapkınlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Yine Çapkınlık Yaparken Yakalandı

Yine Çapkınlık Yaparken Yakalandı

Tolga Karel, yine çapkınlıktaydı... Karel, ihanet gecesinde görüntülenmemek için akla karayı seçti.

21.01.2013 14:03  Güncelleme: 14:54

Oyuncu Tolga Karel, uslanmıyor! Azeri manken Günay Musayeva'yı defalarca aldatan Karel, önceki gece yine çapkınlık turundaydı. Ünlü oyuncu, Beyoğlu'ndaki bir mekanda 3 kadınla eğlendi. Mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenen Tolga Karel, ne yapacağını şaşırdı.

ALİŞAN'A TAŞ ATTI!

Hedef şaşırtmak için mekanın kapısında görevlilerle sohbet ediyormuş gibi yapan Karel'in bu planı işe yaramadı.

Oyuncuyla eğlenen güzellerden biri panik içerisinde yüzünü saklayınca, Tolga Karel gazetecileri oyalamaya çalıştı.

"CEHALET BAŞKA BİR ŞEY"

İstanbul'un en ünlü eğlence mekanlarından biri olan Beyoğlu'nda bir bar çıkışında görüntülenen Tolga Karel; Alişan için şunları söyledi:

"Sağolsun geceleri benim adıma takip ediyor. Cehalet başka bir şey. Kardeşim sağolsun iyi bir türkücüdür. Lahmacunu da iyi yer. 'Tolga artık hiçbir yapımcıdan iş alamıyor, hiçbir yerde oynamıyor' da demiş. Ben onun reytinginden 10 kat daha fazla iş alıyorum. Biraz araştırsaymış olayı çözermiş. Alişan' a çok üzüldüm, kırıldım. Çok yakın bir hukukumuz yoktur kendisiyle ama sözleri bana çok ağır geldi."

BEYOĞLU'NDA BAŞI BELAYA GİRİYORDU

Bu arada geçtiğimiz hafta Tolga Karel'in başı yine alkolle derde girmişti. Önceki hafta Taksim'de geç saatlere kadar içki içen oyuncu, hesap gelince yanında para olmadığını söyleyerek, "Ben Tolga Karel'im. Beni herkes tanır, parayı sonra getiririm" demişti ancak bar işletmecileri malesef onu tanımamıştı. Daha sonra yanında bir bar çalışanı ile bankamatiğe giden Karel hesabı bankamatikte ödemişti.

Kaynak: Ufuk Özcan/ Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yine Çapkınlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement