Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Magazin

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Şampiyonu Belli Oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye\'nin Şampiyonu Belli Oldu

Yarışmanın finalinde yapılan SMS oylama sonuçlarına göre, finale kalan diğer rakibinden çok daha fazla oy alarak bu senenin şampiyonu Yunus Karaca oldu.

15.07.2015 03:22  Güncelleme: 09:29

14 Temmuz Salı akşamı Yetenek Sizsiniz'in yayınlanan bölümünde final performansını sergileyen Yunus Karaca büyük alkış topladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015 Şampiyonu Yunus Karaca oldu.

YARIŞMACININ CEVABI HERKESİ KIRDI GEÇİRDİ

Yetenek Sizsiniz'in 14 Temmuz Salı akşamı yayınlanan bölümünde stand up gösterisiyle herkesin beğenisini kazanan Yunus Karaca, Acun Ilıcalı'dan gelen soruya öyle bir yanıt verdi ki stüdyo koptu. Acun Ilıcalı Yunus Karaca'ya 'Okulda tanınıyo musun' diye sordu. Yunus Karaca ise verdiği 'Abi okuldakiler zaten tanyıordu yarışmaya ne gerek vardı?' cevabı verince stüdyo kahkahaya boğuldu.

YUNUS KARACA KİMDİR?

Yunus Karaca 2. tur performansıyla gerek anlatış tarzı gerek verdiği doğal tepkilerle jüriyi de salonu da gülme krizine sokmuştu. Yunus Karaca o performansıyla seyirci oylamasından %92 oy aldı.

(2. olan grup)

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • a5ena: çocuk sosyal medyada yazılan yorumları, esprileri, paylaşımları kullanarak inci sözlükte amacı olmayan grupta paylaşılan şeyleri kopyala yapıştır yaparak şampiyon oldu vay be 20 1 Yanıtla
  • Cevaben Geldim: Capslerimizi çaldın. O kadar emek harcıyoruz onlara biz. Bu hırsızlıktır. Sende hırsızsın. Şampiyon değil 1 1 Yanıtla

Advertisement