Ünlü şarkıcı Doğuş'un evliliğinde sorunlar devam ediyor - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcı Doğuş'un evliliğinde sorunlar devam ediyor

Ünlü şarkıcı Doğuş\'un evliliğinde sorunlar devam ediyor

Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi son zamanlarda sitemli ve manidar sözler paylaşmaya devam ediyor. Çiftin ayrılık yaşadığı ve sorunlarını aşamadığı iddia ediliyor. Doğuş'un gayri meşru çocuğu çıktığı için DNA örneği vermek zorunda kaldığı belirtiliyor.

24.08.2023 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Doğuş'un evliliğinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının eşinin son zamanlarda devamlı olarak sitemli ve manidar sözler paylaşması çiftin aralarının bozuk yorumlarına neden oldu. Kısa bir ayrılık sonrası tekrardan bir araya gelen çiftin sorunlarını aşamadığı iddia edildi. Doğuş'un gayri meşru çocuğu çıkmış şarkıcı bu nedenle DNA örneği vermek zorunda kalmıştı.

Azerbaycan'da sunuculuk yapan Hoşgedem Hidayetkızı'nın son yaptığı işte o paylaşımlar:

Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters " . " Hz Mevlana. Yani ne kadar hesap yaparsanız yapın hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza"

hosgedemhidayetkizi.jpghosgedemhidayetkizi1.jpg

" Öyledir işte. Kime iyilik yaparsan, ilk vazgeçtiği olursun. Kime kötülük yaparsan, vazgeçilmezi olursun. Tuhaf bir dünyada yaşıyoruz vesselam. Doğru vallahi "

"İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sağlıklarını korumak için sonra paralarını harcarlar"

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcı Doğuş'un evliliğinde sorunlar devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement