TV+, Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini ekranlara getiriyor - Son Dakika
Magazin

TV+, Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini ekranlara getiriyor

TV+, Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini ekranlara getiriyor

Dijital içerik platformu TV+, eylül ayında Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini izleyicilerle buluşturacak. Gibi ikinci sezonuyla ekrana gelirken, İlginç Bazı Olaylar ilk sezonuyla ekranda olacak. Her iki dizinin de yeni sezonları önümüzdeki aylarda TV+'ta yayınlanacak.

22.09.2023 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital içerik platformu TV+, eylül ayında Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini ekranlara getiriyor. Bu ay 'Gibi' ikinci sezonuyla, 'İlginç Bazı Olaylar' ise ilk sezonuyla Exxen TV ile TV+'ta dizi tutkunlarıyla buluşacak.

Çoklu abonelik çağında kullanıcılara içerikleri tek platformdan ulaştıran TV+, beğeniyle izlenen dizileri yayına almaya devam ediyor. Son olarak yerli içerik platformu Exxen TV ile anlaşan TV+, eylül ayında iki diziyi ekran tutkunlarıyla buluşturuyor. TV+'ta yayınlanan iki komedi yapımla dizi tutkunları keyifli zaman geçirecek. Üç arkadaşın başından geçen küçük ama karmaşık olayları anlatan Gibi ikinci sezonuyla ekrana gelirken, Bursa'da yaşayan İbo'nun başından geçen sıra dışı olayları konu alan İlginç Bazı Olaylar ilk sezonuyla ekranda olacak.

ÜÇ ARKADAŞIN MACERALARI DEVAM EDİYOR

Yapımcılığını Barış Ayaztaş ve Feyyaz Yiğit'in üstlendiği, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in yazdığı, oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı komedi dizisi Gibi, birbiriyle sürekli didişen üç arkadaş Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'un yaşadıklarını anlatıyor. Herkesin her gün yaşayabildiği talihsizlikleri, tuhaf olayları ve çaresizlikleri ekrana taşıyan dizi; her zaman sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler bulan üç arkadaşın küçük olayları gerçek bir ustalıkla büyütüp işleri karmaşık hale getirmelerini konu ediniyor. Bu ay 10 bölümden oluşan ikinci sezonuyla Exxen TV ile TV+'lı ekran tutkunlarıyla buluşan dizinin bu sezonunda en çok konuşulan bölümleri arasında Çaça ve Cosplay, Kuki, Sokak Röportajı yer alıyor. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu da önümüzdeki aylarda TV+'ta yayınlanacak.

DİZİSEVERLER BURSALI İBO İLE GÜLECEK

Bu ay 10 bölümlük ilk sezonu Exxen TV ile TV+'ta yayınlanan komedi türündeki İlginç Bazı Olaylar ise hayallerinin peşinden koşmak yerine ailesi için Bursa'da kalmayı tercih eden ve nişanlısı tarafından terk edilen 37 yaşındaki İbo'nun başından geçen ilginç olayları anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Özgür Emre Yıldırım, Melis Babadağ, Özgür Turhan, Duygu Karaca, Nursena Yılmaz, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya ve İdil Sivritepe yer alıyor. NuLook Production imzalı İlginç Bazı Olaylar'ın yönetmenliğini ve senaristliğini İbrahim Büyükak üstlendi. Dizinin ikinci sezonu önümüzdeki aylarda Exxen TV ie TV+'ta izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Magazin TV+, Exxen TV ile iki yerli komedi dizisini ekranlara getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement