Türkiye'de Sanatçı Kavramı Kalmadı - Son Dakika
Magazin

Türkiye'de Sanatçı Kavramı Kalmadı

Türkiye\'de Sanatçı Kavramı Kalmadı

Alanya'da sahneye çıkan sanatçı Zerrin Özer, "Türkiye'de sanatçı kavramı kalmadı.

08.11.2011 12:34

Kurban Bayramı'nın ikinci günü Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sahneye çıkan sanatçı Zerrin Özer, " Türkiye'de sanatçı kavramı kalmadı. Sadece gündemde olabilmek ve gündemde kalabilmek var" dedi.

Alanya'nın Kargıcak Beldesi'ndeki 5 yıldızlı Gold City Otel'de sahneye çıkan Zerrin Özer, seslendirdiği eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Siyah uzun elbisesiyle sahneye çıkan Özer'e, özellikle kadın hayranları yoğun ilgi gösterdi. Salonu dolduran yaklaşık 200 kişi, Özer'in söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. Bayram tatilini Alanya'da geçiren sinema sanatçısı Sevtap Parman da Zerrin Özer'i sahnenin önünde izledi. Masaları tek tek dolaşan Zerrin Özer, Parman'ın oturduğu masaya gelerek bayramını kutladı. Özer, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

'ÜMÜĞÜNÜZÜ SIKARIM'

Özer, konser sırasında dinleyicilere seslendi. Özer, "Herkes kibar kibar oturmayı bırakacak yoksa ümüğünüzü sıkarım. Odalarınıza sabah 06.00'da gidersiniz. Beni hiç ilgilendirmez. O yüzden herkes eğlenecek ve birlik olacak. Hepimiz bir aile olacağız ve ben de ailenin bir ferdi olarak burada şarkı söylemiş oluyorum" diye konuştu. Büyük bir ilgiyle izlenen Zerrin Özer, yaklaşık 2.5 saat sahnede kalarak hayranlarına unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.

'BUNUN TESELLİSİ YOK'

Konser öncesinde hayranlarının bayramını kutlayan Zerrin Özer, Hakkari'de yaşanan terör saldırısı ve Van depremi nedeniyle çok üzüntü çektiğini söyledi. Özer, "Eğer bir insan vicdana sahipse ve merhameti varsa ayakta durması bile güç oluyor. Ben yüreğime acıları çok kolay ve çabuk sindiremem. Çok üzgünüm ve bunun bir tesellisi yok. 'Neden sahnedesiniz' diyebilirsiniz. Çünkü ben sanatçıyım. Bu benim ekmek param ve şu anda vazifemi yapıyorum" dedi.

'SANATÇI KAVRAMI KALMADI'

Özer, televizyonların düzenlediği ses yarışmalarına da değindi. Özer, "Ses yarışmalarını zaman zaman takip ediyorum ve çok keyif alıyorum. Bizim zamanımızdan daha güzel sesler var. Biraz kabiliyet varsa 'Kestirmeden para kazanayım' diyerek bu yarışmalara katılıyorlar. Ama bu bilindiği gibi kolay bir meslek değil. Onlar için şarkı söylemek kolay olabilir, ama bu işin getirisi olduğu gibi götürüsü de var. Özel yaşantınız olmuyor. Türkiye'de sanatçı kavramı kalmadı. Sadece gündemde olabilmek ve gündemde kalabilmek var. Birtakım kuralların dışına çıkıldı. Bizim zamanımızda ahlak, örf, adet ve toplum vardı. Ama artık bunların bir önemi kalmadı" diye konuştu. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Türkiye'de Sanatçı Kavramı Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement