Tuğba Melis Türk Murat Han Aşkı Bitti - Son Dakika
Magazin

Tuğba Melis Türk Murat Han Aşkı Bitti

Tuğba Melis Türk Murat Han Aşkı Bitti

Evlilik planları yaptığı futbolcu Ersan Gülüm'le olan ayrılığının ardından Murat Han ile aşk yaşayan Tuğba Melis Türk, beraber çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.

09.09.2014 08:30  Güncelleme: 08:51

Evlilik planları yaptığı futbolcu Ersan Gülüm'le olan ayrılığı ile gündeme gelen oyuncu Tuğba Melis Türk, yaz başında Murat Han'la aşk yaşamaya başlamıştı. Fakat Türk, Murat Han ile çekilmiş tüm fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdı.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Ersan Gülüm ile evlilik arifesinde ayrılan aynı zamanda 2011 Best Model'i olan Türk, Murat Han ile ilişkisini Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraflarla duyurmuştu. Fotoğrafları silmesi çift ayrıldı mı dedikodularIna sebep oldu.

GİZLİ KAPAKLI YAŞAMAK İSTEMİYORDU

Güzel oyuncu önceki hafta Murat Han'la Amerika tatilinde çekilen aşk dolu kareleri sayfasına ekledi. Ancak kısa süre sonra Türk, ilişkisi bitince tüm fotoğrafları sildi. Artık ilişkisini gizli kapaklı yaşamak istemeyen Türk, Han'la çektirdiği fotoğraflarını da Instagram'da yayınlayıp aşkını ilan etmişti. Ancak oyuncu, daha sonra bu fotoğrafları kaldırdı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tuğba Melis Türk Murat Han Aşkı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement