Survivor Şampiyonu Nihat Ayvalık'tan Vazgeçemiyor - Son Dakika
Magazin

Survivor Şampiyonu Nihat Ayvalık'tan Vazgeçemiyor

Survivor Şampiyonu Nihat Ayvalık\'tan Vazgeçemiyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ünlülerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

14.07.2013 16:24

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ünlülerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Ünlü yıldız Hülya Avşar'ın yanı sıra ünlü türkücü Yavuz Bingöl, ünlü komedyen Rasim Öztekin, ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Sertap Erener, İbrahim Tatlıses gibi Türkiye'nin en ünlü simalarının tatillerini geçirebilmek için kış boyunca gün saydıkları Ayvalık, turizm sezonunun en çok ilgi gören tatil yöresi olması geleneğini sürdürüyor. Ünlülerin vazgeçilmezi olarak nitelendirilen Ayvalık'tan kopamayanlardan biri de; ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor' yarışmasının geçen yılki şampiyonu Nihat Altınkaya.

Her fırsatta Ayvalık'taki yazlığında soluğu alan ünlü yarışmacı Altınkaya'nın, Ayvalık sevdası ise öyle kolay yenilip, yutulur cinsten değil. Halen yaz tatilini Ayvalık'ta geçiren ünlü yarışmacı Nihat Altınkaya, ilçeye özgü mutfağın başköşesinde yer alan deniz ürünlerini hemen hemen her gün sofrasından eksik etmediğini söylüyor.

YENİ PROJESİ HAKKINDA SER VERDİ SIR VERMEDİ

Her yıl asla vazgeçemediği Ayvalık'taki yazlığında ailesiyle birlikte tatil geçirmekten çok büyük keyif aldığını vurgulayan Altınkaya, "Ayvalık ben ve ailem için hem ayrıcalıklı hem de vazgeçilmez bir cennet köşesi. Her kış, bir an önce yazın gelmesini ve bir an önce Ayvalık'ta olmak için sabırsızlanıyoruz. Bu yılda sizinde gördüğünüz gibi yine Ayvalık'tayım. Tatilimi de uzatabildiğim kadar uzatmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Ünlü survivor şampiyonu Nihat Altınkaya, ismini sır gibi sakladığı yeni bir proje ile sevenleriyle birlikte olmaya hazırlandığını kaydederken, muhabirimizin ısrarına rağmen yeni proje hakkında bilgi vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Survivor Şampiyonu Nihat Ayvalık'tan Vazgeçemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement