Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde

Survivor All Star 2024'ün 27. bölümünde Ada Konseyi'nde Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Nagihan, Aleyna'yı sert bir şekilde itti. Olay sonrası Acun Ilıcalı sinirlenerek programı yarıda kesti.

07.02.2024 00:44  Güncelleme: 03:28

Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar Acun Ilıcalı'yı çıldırttı. Sandalyeyi deviren Ilıcalı, "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024'ün 27. bölümüne Ada Konseyi'nde yaşanan gerilim damga vurdu. Konseyde Nefise, Aleyna ve Nagihan arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

NAGİHAN, ALEYNA'YI SERT BİR ŞEKİLDE İTTİ

Nagihan "Bütün erkekleri dolduruyorsun" deyince Aleyna "Neyi dolduruyorum, takımı ilk satan sensin" dedi. Daha sonra Nagihan "Ya sus be sus, sarı yılan" diyerek Aleyna'yı sert bir şekilde itti.

Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde

ACUN ILICALI ÇILDIRDI

Olay sonrası Acun Ilıcalı adeta çıldırdı. Ilıcalı, "Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız. Durun diyorum duramıyorsunuz. Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya. Oy kullanırken kızı itiyorsun. Bu programda sizin hakkınızda kimse konuşmayacak mı? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz. Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi.

Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde

"RAHAT DURULAMIYOR MU BU PROGRAMDA?"

Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" dedi ve programı yarıda kesti.

Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Yeni bölümün fragmanında Acun Ilıcalı'nın Nagihan'la konuştuğu görülüyor. Ilıcalı, "Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?" derken Nagihan'ın ise tek başına konseyden ayrıldığı görülüyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından Nagihan'ın diskalifiye edildiği iddia edildi.

Survivor\'da Acun Ilıcalı\'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde

Son Dakika Magazin Survivor'da Acun Ilıcalı'yı çıldırtan olay belli oldu! Nagihan Karadere başrolde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mert çelik: olayı tetıkleyen aleyna,gıt basımdan dememesı gerekırdı 12 80 Yanıtla
    mertce : agam sen seyretme bu yarışmayı, yada seyediyorsan adam gibi seyret ki böyle talihsiz bir yorum bir daha yapmayasın, Bu yarışmada en masum kişi aleyna ki bunu karşı takım gördü, kendi takımından 3 kişi hariç, herkes gördü hatta neredeyse tüm türkiye gördü de sen gibi görmeyenlerde var yadırgamam illa ki çıkar senin gibiler.. 8 8
  • Can Vatan: Avcunun Yerinde Olsam Çogunu Gönderirim Bunlar Yarışmaya Değil Kavga Yapmaya Gitmişler Hiçde Iyi Örnek Degiller Zaten Millet Geçimderdinde Bu Programı Seyredip Kafa Dagıtıyor Seyirci Kaybediyorlar 54 4 Yanıtla
  • Nuray Yigit: Acun bey bu kişiler ne allah aşkına Nefisee o nasıl bir üslüp hiçmi gün görmedin hiçmi ortam içine girmedin nagehan zaten kalite diplerde nasıl bir yüz verdi ise Acun bey bunlar kaf dağında görüyor kendini 11 1 Yanıtla
  • Nuray Yigit: iyice tepene çıkarmışsın bunları Acun bey... 6 1 Yanıtla
    Gürkan Sev: Bunlar önceden provası yapılmış senaryolar yani gerçek değil entrika yaratmak dikkat çekmek vb.gibi şeyler kamera arkasında herkese sen böyle davran sen karşı çık Acun bey de sandalyeyi yere atsın gülünç bir durum 7 0
  • seçkin mert: İnanılmaz seviyesiz bir program 6 0 Yanıtla

Advertisement