Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı - Son Dakika
Magazin

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı

Evlilik baskısı nedeniyle ayrıldıkları öne sürülen Sadettin Saran ve Emina Jahovic çifti, Saran'ın bir buket gül ve mesaj göndermesiyle barıştı.

07.01.2019 12:56  Güncelleme: 14:30

2018'e damga vuran aşklardan Sadettin Saran ve Emina Jahovic ilişkisi evlilik tartışmaları nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti. Sadettin Saran'ın Emina Jahovic'e bir demet gül göndermesiyle ünlü çiftin barıştığı ifade edildi.

İLK ADIMI SADETTİN SARAN ATTI

2018'e damga vuran aşklardan Sadettin Saran ve Emina Jahovic'in çifti evlilik tartışmaları nedeniyle ayrılmıştı. İki ismin ayrılığı uzun sürmedi. Ünlü iş adamının ayrılığa daha fazla dayanamayarak Emina Jahovic'e mesaj atıp barışma yolunda ilk adımı attığı öne sürüldü. Yılbaşı tatili için ABD'ye giden Sadettin Saran, dönüşte bir buket gül alarak Emina Hanım'la barıştı.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı

EMİNA JAHOVIC FOTOĞRAF VE ŞÜKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Emina Jahovic'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve şükür mesajı da ünlü çiftin barıştığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı

"EVET BARIŞTILAR"

Gel Konuşalım'da enine boyuna masaya yatırılan programda Nur Tuğba Algül'ün "Gerçekten barıştılar mı" sorusuna, Eylem İpek, "Evet, barıştılar" dedi. Yaşanan süreci aktaran İpek, Sadettin Saran, Emine Jahoviç birlikteliğinin Emina Jahovic'in evlilik baskısı nedeniyle sonlandığı ve yeni yılı ayrı geçirdiklerini ifade etti. Ayrılık nedeninin yüzde 90 Emina Jahovic'in evlilik baskısı nedeniyle gerçekleştiğinin altını çizen, Eylem İpek, Sadettin Saran'ın yurt dışı seyahatinden döner dönmez hemen mesajlaşmaya başlıyor. Sadettin Saran adım atıyor, bir buket gül gönderiyor, ifadelerini kullanan sunucu, Saran'ın mesajına Emina Jahovic'in cevap vererek barıştıklarını söyledi.

Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı
Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı

Son Dakika Magazin Sadettin Saran ve Emina Jahovic Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Erdo: Sunu asla unurmayin poset 25 krs 5 2 Yanıtla
  • Seyfi sisekiran: Yazık mustafa bunları alıp ev hanımı yapıp sonrada böyle elin adamı askm diyip elini tutuyor mustafa ya abim bunlar oturmaz 6 0 Yanıtla
  • Zeynep: Neden evlensin ki..para nedeniyle kadınlar ister ama onun evlenmeye ihtiyacı YOK 5 0 Yanıtla
  • Celo Paris : Bu nasıl iş adamı adam yerine koymayın tüm adamlara yazık adı özerinde adam nerısı adam iş adamı örnek olur 2 1 Yanıtla
  • ZİYA: BU Sadettin de nerde boşanan var pusuda bekliyor gibi hiç yakışmıyor 1 0 Yanıtla
  • ebru: Bu kadin bir kac evlilik yapar milyonlari götürür 1 0 Yanıtla
  • Adsız : Emina hanımla barıştı diyor.. Bu kadar basit mi hanım olmak? 0 0 Yanıtla

Advertisement