'Romantik Komedi 2' İçin Kına Yakıp Oynadılar - Son Dakika
Magazin

'Romantik Komedi 2' İçin Kına Yakıp Oynadılar

\'Romantik Komedi 2\' İçin Kına Yakıp Oynadılar

Sinem Kobal, Sedef Avcı ve Burcu Kara; rol aldıkları 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin kına gecesi sahneleri için geleneksel kıyafetler giyip....

30.01.2013 06:03

14 Şubat'ta vizyona girecek olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filmi, 2.5 milyon kişi tarafından tıklanan fragmanıyla merak uyandırdı. İstanbul'un en güzel mekanlarında çekilen ve en ünlü marka ve modacılarının kreasyonlarının yer aldığı filmin; çekimleri Tekirdağ'da yapılan kına gecesi sahneleri ise seyirciye görsel bir şölen sunuyor.

İLK KEZ YAPTI

Senaryo gereği Cemal Hünal'la evlenecek olan Sedef Avcı'nın canlandırdığı 'Esra' karakteri için düzenlenen kına gecesi, renkli sahnelerden oluşuyor. Gerçek hayatta oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evli olan Sedef Avcı; evlenirken kına gecesi yapmadığını, bu nedenle bu sahnelerin çekiminde çok heyecanlandığını söyledi. Filmde 'Esra' karakterinin yakın arkadaşlarını canlandıran Sinem Kobal ve Burcu Kara da, kına gecesi sahnelerinin çekimlerinde çok eğlendiler ve bol bol dans ettiler. Üç güzel oyuncu, bu bölümler için geleneksel kına kıyafetleri giydiler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Romantik Komedi 2' İçin Kına Yakıp Oynadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement