Quality of Magazine... UNUTULMAZ BİR YILBAŞI PARTİSİ! - Son Dakika
Magazin

Quality of Magazine... UNUTULMAZ BİR YILBAŞI PARTİSİ!

Quality of Magazine... UNUTULMAZ BİR YILBAŞI PARTİSİ!

Türkiye'nin en köklü cemiyet ve magazin dergilerinden Quality of Magazine'in eğlence sektörüne yepyeni bir soluk getiren Cahide Palazzo'da gerçekleşen yeni yıl davetinde adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

08.12.2023 03:14  Güncelleme: 03:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemiyet hayatı ve iş dünyasının tercih ettiği bir numaralı dergi Quality of Magazine'in Cahide Palazzo'da gerçekleştirdiği geleneksel yeni yıla merhaba davetinde heyecan tavan yaptı.

Bozhan-Eda Keçeci Memiş, Salih-Semra, Onur Keçeci
Salih Keçeci

Türkiye'de eğlenceye yeni bir boyut kazandıran ve alanında 1 numara olan Cahide Palazzo'daki yeni yıla merhaba partisi, yıldızlar geçidine sahne oldu.

Türkan Şerbetçi
Salih Keçeci, Ziya Yılmaz
Ali Ağaoğlu, Salih Keçeci, Mehmet Akdağ
Salih Keçeci, Ayşegül Yıldız
Sahra Işık, Nagihan Karadere
Kadriye-Güven Olgar

Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci ve Quality ekibinin ev sahipliğinde organize edilen geceye Orhan Gencebay, Yalçın Şahin, Ali Ağaoğlu, Türkan Şerbetçi, Ziya Yılmaz, İsmail Özkan, Bülent Kaya, Orhan Gencebay, Sema Ceylan, Uğurkan Erez, Faruk Saraç, Burçin Birben, Ahmet Selçuk İlkan, Cerem Onurluer, Hakan Akkaya, Ece Gürsel gibi iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Ayrıca bu ay sonunda Survivor'a gidecek olan Nagihan Karadere ile Sahra Işık da Survivor öncesi yılbaşı davetimizde enerji topladı.

Merit Park Hotel, Babylon Town Hotel, Mapar Otomotiv, Kayalar Holding ve YKT Filo sponsorluğunda gerçekleşen gecede By Mustafa Organizasyon, Cahide Palazzo'yu gelin gibi süsledi.

Cahide Show ekibinin konuklara görsel şölen yaşattığı gece, pasta kesimiyle devam etti.

Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci, konuklarını sahneye davet ederek Pelit'in hazırladığı özel pastanın kesimiyle birlikte hem yeni yılı hem de Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı.

Gökhan-Seda Han Gencebay, Orhan Gencebay, Salih Keçeci
Nuray Güllü
Pınar- Ali Yücel Kerimoğlu

Arabesk müziğin efsane ismi Orhan Gencebay da dillere pelesenk olan 'Canım Türkiye'm' şarkısıyla gecenin milli ruhunu kabarttı.

Petek Dinçöz
Petek Dinçöz

Son dönemde gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında verdiği konserlerle adından söz ettiren güzel şarkıcı Petek Dinçöz, pasta kesiminin ardından verdiği konserle muhteşem geceye renk kattı.

15 yıldır her ay raflardaki yerini alan Quality of Magazine'in yeni yıl partisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kırmızı halıdan yıldız isimleri geçirdi.

İsmail-Esra Özkan
Hakan Akkaya
Ece Gürsel
Ferman-Hilal Toprak
Arzu Kunt
Neslihan Kozanoğlu
Uğurkan Erez

Konuklarımız eğlence dolu unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Quality of Magazine... UNUTULMAZ BİR YILBAŞI PARTİSİ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement