Perihan Savaş'tan Nurseli İdiz'e Mesaj - Son Dakika
Magazin

Perihan Savaş'tan Nurseli İdiz'e Mesaj

Perihan Savaş\'tan Nurseli İdiz\'e Mesaj

Bodrum'da tatil yapan Perihan Savaş, İdiz'e mesaj göndererek telefonlarına cevap vermesi gerektiğini söyledi.

03.08.2012 16:07  Güncelleme: 08:41

Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü oyuncu Perihan Savaş, Nurseli İdiz'den telefonlarını açmasını isteyerek, "Elimden gelen bütün yardımları yaparım" dedi.

Bir restoranda arkadaşları ile yemek yerken gazetecilere yakalanan ünlü oyuncu Perihan Savaş, geçen günlerde alkollü ve bitkin bir halde görüntülenen Nurseli İdiz'e elinden gelen bütün destekleri vereceğini söyleyerek, "Nurseli çok iyi bir insan, çok iyi bir oyuncu. Nurseli'nin rahatsızlığına çok üzülüyorum. Bu rahatsızlık arkadaşımızı zaman zaman böyle zor durumlarda bırakabiliyor. Nurseli bizim canımız birim arkadaşımız. Hiçbir zaman insanları yargılamamak gerekiyor. Onların sorunlarına yardım etmek gerekiyor. Nurseli ne zaman isterse ben onun yanında olurum. İnşallah aşacak bunları" diye konuştu.

ÜNLÜLERDEN NURSELİ'YE DESTEK

Birçok ünlü ismin Nurseli İdiz'e destek vermesi ve Levent Kırca'nın yardım elini uzatmasının ardından Perihan Savaş da, Nurseli İdiz'in yanında olduğunu belirterek şunları söyledi: "Nurseli için elimden ne geliyorsa, görevim ne ise yapmaya hazırım. Ben aradım Nurseli İdiz'i ama telefonlarına bakmadı. Ben buradan Nurseli'ye bir mesaj göndermek istiyorum, 'Nurseli ben seni birkaç kez aradım ama telefonlara bakmıyorsun. Bak telefonlarına ben arıyorum seni"

TİYATROYA ARA VERİYOR

Tatilinin iyi geçtiğini ifade eden ünlü oyuncu Savaş, şöyle konuştu: "Kanlı Nigar oyununa ramazan dolayısıyla ara verdik. Kışın devam edip etmeyeceğim belli değil. Benim çalışmalarım çok yoğun. Ben Kıbrıs'ta bir televizyonda program yapıyorum. Başka bir kanalda da program yapıyorum. Şimdi birde dizi de oynayacağım ama daha tam netleşmedi. Bütün bunların hepsi arka arkaya gelince tiyatro bu sene bekleyecek galiba, epey

zamandır hep tiyatro yaptım biraz ara vereceğim."

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Perihan Savaş'tan Nurseli İdiz'e Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement