Özakıncı Eski Bodrum İçin Sanal Grup Kurdu - Son Dakika
Magazin

Özakıncı Eski Bodrum İçin Sanal Grup Kurdu

Özakıncı Eski Bodrum İçin Sanal Grup Kurdu

Bir Bodrum aşığı olan ve çektiği filmlerle de bunu dile getiren yapımcı ve yönetmen Harun Özakıncı ile arkadaşlarının Facebook'ta açtığı 'Eski Bodrum Grubu'....

20.05.2012 06:03

Bir Bodrum aşığı olan ve çektiği filmlerle de bunu dile getiren yapımcı ve yönetmen Harun Özakıncı ile arkadaşlarının Facebook'ta açtığı 'Eski Bodrum Grubu' isimli fotoğraf sitesi büyük ilgi gördü.

6 BİN ÜYELİ!

Hiçbir dernek ve kuruluş ile alakaları olmadığını, sadece birkaç Bodrum aşığı ile kurdukları oluşumun gün geçtikçe büyümesine çok sevindiğini söyleyen Özakıncı, "Eski Bodrum'a olan ilgi ve özlem o kadar büyükmüş ki, gruba katılım sayısı ve yüklenen fotolar, ticari amaçla kurulması planlanan sosyal medya gruplarına yüklenen fotoğraflardan bile fazla hale geldi. Şu an 6 bine yakın grup üyesi, 4 bine yakın fotoğraf sanal ortamda dolaşıyor" dedi. "Bodrum'u Bodrum yapan her şeyi tekrardan kazanmak zorundayız" diyen Özakıncı, bunun için her hafta kültür toplantıları yaptıklarını, belgesel ve film çekmek için de hazırlık yaptıklarını söyledi.

GÖZ ATIN!

'Eski Bodrum Grubu' adına konuşan ünlü yönetmen Özakıncı, şöyle konuştu: "Eğer Bodrum'a yerleşmek niyetindeyseniz, hele hele Bodrum'da ticari yatırım yapmak istiyorsanız, mutlaka grubumuzu ziyaret edin. Açacağınız otel, lokanta ve benzeri her şey için binlerce örnek bulabilirsiniz. Bodrum'a yapacağınız yatırım planlarında eskiyi hatırlatan işletmeleriniz büyük ilgi görecek, inanın. Çünkü artık eski Bodrum çok moda..."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Özakıncı Eski Bodrum İçin Sanal Grup Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement