Renkli Sayfalar'a Çıkarılmayan Nurseli İdiz'den Videolu İfşa - Son Dakika
Magazin

Renkli Sayfalar'a Çıkarılmayan Nurseli İdiz'den Videolu İfşa

Nurseli İdiz ile Renkli Sayfalar sunucuları arasında kriz çıktı. Makyaj odasında bırakılarak yayına çıkarılmadığını öne süren Nurseli İdiz, bu durumu video ile ifşa etti.

09.05.2016 16:37  Güncelleme: 16:47

Renkli Sayfalar magazin programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt , Nurseli İdiz ile kavga etti. Ekrandan Nurseli İdiz'in söz verdiği halde yayına çıkmamak için mazeret ürettiğini söyleyen sunuculara, ünlü sanatçı da instagram üzerinden karşılık verdi.

Renkli Sayfalar programı sunucuları makyaj odasında bıraktıkları Nurseli İdiz'i ekrana çıkarmadılar. Canlı yayında da Nurseli İdiz hakkında 'ekibimize küfür etti yayına gelmedi' iddiasında bulundular.

"EKİBE KÜFÜR EDİP TEHDİT ETTİ"

Müge Dağıstanlı 'Canı gelmek istemiyormuş, bir sürü bahane üretti. Hem bizi hem kendini zor duruma düşürüyor. Sabah geldiğinde hiç iyi değildi. Programı zor duruma düşüreceğim dedi" iddiasını ortaya attı. Müge Dağıstanlı ise Nurseli İdiz'in ekiplerindeki isimlere küfürler edip tehdit ettiğini öne sürdü.

NURSELİ İDİZ INSTAGRAMDAN İFŞA ETTİ

Kanal D'de cevap hakkını kullanamayan Nurseli İdiz de sosyal medya platformu üzerinden yanıt verdi. Nurseli İdiz instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi;

"Renkli Sayfalar beni canlı yayına çağırdılar. Şu anda ise yayına almak istemiyorlar. Magazin dünyasının bu iğrençliğini sizinle paylaşmak istedim."

Renkli Sayfalar\'a Çıkarılmayan Nurseli İdiz\'den Videolu İfşa

Son Dakika Magazin Renkli Sayfalar'a Çıkarılmayan Nurseli İdiz'den Videolu İfşa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • bilge: Bunları izleyen var mı? 12 0 Yanıtla
  • Neyin peşindesin: Dündar ve gül haberini niye yoruma açmadınız??? 11 0 Yanıtla
  • akp: bu renkli sayfalarinda herkesle sorunu var problemli program 8 1 Yanıtla
  • bilge: Bu sunucuların ikisi de birbirinden gıcık. 9 0 Yanıtla
  • BABAYİĞİT: TIRI VIRI İŞLER 4 4 Yanıtla
  • TC: Nurseli seninde insanlara saygın olsa ağzında sakızla vide çekip yayınlamazsın 0 8 Yanıtla
  • mine: bunlarda ne gıybet yapıyorlar yahu cehennem ateşinden korkmuyorlarmı 1 2 kişiylede yapmıyorlar milyonlarla insanların özel hayatını deşifre edip kul hakkına giriyorlar 6 1 Yanıtla
  • Soner: Bunlar kim program hangisi haber değeri taşıyan yeri hangisi... kafamda deli sorular 7 0 Yanıtla
  • Bi firt ver: Fuhlar aleminden ferruh ruhlar aleminden ferruh Hadi gel 1 0 Yanıtla
  • Gerçek Yaşam: Magazin, dedikodu, ıvır-zıvır programlar. Şıracının şahiti turşucu. Kim kiminle nerede, ne zaman, ne yapmış; kim görmüş, kim kime nerede, ne zaman, nasıl söylemiş. Böyle renkli magazin sayfalarına vb. .............. 0 0 Yanıtla

Advertisement