'Max Maceraları – Kralın Doğuşu' - Son Dakika
Magazin

'Max Maceraları – Kralın Doğuşu'

\'Max Maceraları – Kralın Doğuşu\'

Max Maceraları – Kralın Doğuşu galada tam not aldı!

07.03.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların sevgilisi Aslan Max'ın beyaz perdeye giriş yaptığı ve seslendirme çalışmalarında Sezen Aksu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Alpay Şayhan ve Yekta Kopan'ın yer aldığı Max Maceraları - Kralın Doğuşu filminin galası, seslendirme sanatçılarının yanı sıra ünlü simalar ve çocuklarının da katılımıyla gerçekleşti. Yepyeni bir macera dünyasının doğuşuna tanık olan davetliler arasında Bennu Gerede, Berna Laçin, Sinem Güven, Açelya Akkoyun ve çocukları yer aldı.

Aslan Max, 6 Mart'ta Cinebonus Kanyon'da galası yapılan Max Maceraları – Kralın Doğuşu filminde izleyenlerden tam not aldı. Bennu Gerede, Berna Laçin, Sinem Güven, Açelya Akkoyun gibi sanat dünyasının tanınan simalarının ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşen ilk gösterimde, filme sesleriyle hayat veren Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Yekta Kopan ve çocuk oyuncu Alpay Şayhan gecenin ilgi odağı oldu. Ünlü moda tasarımcısı Simay Bülbül, Max Maceraları'nın ruhundan esinlenerek Engin Altan Düzyatan ve Alpay Şayhan için, galaya karakterleriyle uyumlu kıyafet seçimleri yaparken, Özge Özpirinçci içinse seslendirdiği Leena karakterine özel yeni bir kıyafet tasarladı.

Filmin kötü karakteri Gölgelerin Efendisi'ni seslendiren Engin Altan Düzyatan galada, "Şu ana dek bir animasyon filminde kötü bir karakteri seslendireceğim ve bu denli keyif alacağım hiç aklıma gelmezdi. Gölgelerin Efendisi'ni seslendirirken ve kendi sesimi kötü bir karakteri seslendirmek için kullanırken o kadar keyif aldım ki, bu projede yer almak benim için unutulmaz bir deneyim oldu" diyerek filme dair duygularını belirtti. Özge Özpiriçci de seslendirdiği Leena karakteri hakkında "Leena çok dinamik, çok enerjik ve ilham verici bir karakter. Bu filmin bir çocuk filmi olması yetişkinlerin de filmde kendinden bir parça bulamayacağı anlamına gelmiyor, hatta filmi izleyecek çocuklara ilham verebilme ihtimali bile beni inanılmaz derecede mutlu ediyor" dedi.

Bir sinema filminde ilk kez: Sanal Gerçeklik!

Max Maceraları – Kralın Doğuşu filminin galasında, film gösterimi öncesinde çocuklar için eğlenceli aktiviteler düzenlenirken, davetliler filmde uygulanan "Sanal Gerçeklik" uygulamasıyla da Türkiye'de daha önce bir sinema filmi karakterleri kullanılarak, gerçekleştirilmemiş dijital bir uygulamayla tanıştırıldı. Film gösterimine başlamadan hemen önce, beyaz perdede sinema salonunun yansımasını gören davetliler, perdede gördükleri yansımada Aslan Max ve arkadaşlarının da yer aldığını fark ettiler. Film karakterleri, davetlileri yönlendirerek davetlilerin film öncesi interaktif yapıda eğlenceli bir oyun oynamasını sağladılar. Böylece sadece çocuklar değil, yetişkinler de bu oyuna katılarak hem kendi çocukluklarına dönmüş hem de Aslan Max'ın sürprizleriyle gelen heyecan duygusunu yaşamış oldu.

Max Maceraları – Kralın Doğuşu filmi 9 Mart'tan itibaren Türkiye çapında 150'den fazla sinema salonunda gösterime girecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Max Maceraları – Kralın Doğuşu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement