Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek - Son Dakika
Magazin

Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

Madonna, Brezilya\'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

28.03.2024 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasındayken ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi gören şarkıcı Madonna, ertelediği dünya turnesine devam ediyor.

Ücretsiz konser

Dünyaca ünlü şarkıcı, hayranlarına büyük bir jest yaptı. Madonna, dünya turnesinin Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Öte yandan Madonna, geçen günlerde Los Angeles'taki konserindeki hareketiyle olay oldu.

"Neden oturuyorsun?"

Ünlü şarkıcının konserden görüntüleri sosyal medyada hayranlarının da tepkisini çekti. 65 yaşındaki şarkıcı, konserinde oturan bir dinleyiciye "Ne yapıyorsun orada oturarak? Neden oturuyorsun?" diye sordu.

Sahnenin kenarına giden Madonna, oturan dinleyicinin tekerlekli sandalyede oturduğunu fark etti. Şarkıcı daha sonra "Ah tamam. Bunun için üzgünüm. Burada olduğunuza sevindim." dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement