Jüri Dondu Kaldı - Son Dakika
Magazin

Jüri Dondu Kaldı

Jüri Dondu Kaldı

"Yetenek Sizsiniz"e katılan yarışmacı yaptıklarıyla jüri üyesinin ağzını açık bıraktı.

27.01.2013 10:08  Güncelleme: 10:27

Acun Ilıcalı'nın hazırlyaıp sunduğu jüriye üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın yaptığı ve Star TV ekranlarındanyayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yine heyecan dolu sahnelere neden oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Hakan Akdoğan isimli yarışmacı, gösterisiyle başta jüri üyeleri olmak üzere, izleyen herkesi şaşırttı. Akdoğan'ın muhteşem finalinden sonra yorum yapan Acun Ilıcalı " Teşekkürler Hakan, Hülya bir daha konuşamayacak" dedi.

JİMNASTİKTE SON NOKTA!

Star TV'de yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının 2.turunda performans sergileyen Hakan Akdoğan'ı jüri ve salondakiler korku dolu gözlerle izledi. Akdoğan Yetenek Sizsiniz'in 2. Tur'da yaptığı jimnastik gösterisi ile tam not aldı.

Hakan Akdoğan'ın jimnastik gösterisinin sonunda beline bağladığı halatla trambolinden atlaması jürinin bir an korkudan donup kalmasına neden oldu.

"HÜLYA BİR DAHA KONUŞAMAYACAK!"

Hakan Akdoğan'ın muhteşem finalinden sonra yorum yapan Acun Ilıcalı, "Teşekkürler Hakan, Hülya bir daha konuşamayacak" dedi. Hülya Avşar'dan özür dileyen yarışmacı ise, "Kusura bakmayın, şovun en büyük parçası siz oldunuz." diye konuştu.

İzleyenlere olağanüstü bir şov hazırlayan Hakan Akdoğan, bu performansla salondaki izleyenlerden %98 oy aldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Jüri Dondu Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement