John Lennon'un Saçı 100 Bin Liraya Satıldı - Son Dakika
Magazin

John Lennon'un Saçı 100 Bin Liraya Satıldı

John Lennon'a ait 50 yıllık bir saç tutamı, ABD'nin Dallas kentinde düzenlenen bir açık artırmada 35 bin dolara alıcı buldu.

22.02.2016 11:52  Güncelleme: 11:57

Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Beatles'in solisti John Lennon'a ait 50 yıllık bir tutam saç, 20 Şubat'ta ABD'nin dallas kentindeki Heritage Müzayede Evi'nde düzenlenen açık artırmada 35 bin dolara (yaklaşık 100 bin lira) satıldı.

ALMAN BERBER SAKLAMIŞ

Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre; müzayede evinden uzmanlar, 1966 yılında "How I Won the War" isimli komedi filminde canlandıracağı rol için imajını yenilemek isteyen Lennon'ın Alman berber Klaus Baruck'a saçlarını kestirdiğini ve Baruck'un kestiği saçlardan bir tutamını saklamayı başardığını açıkladı.

Yetkililer, Lennon'un, yıllarca saklanan bu saç tutamını İngiliz koleksiyoner Paul Fraser'ın satın aldığını açıkladı.

Fraser'ın aynı açık artırmada "Lennon'ın komedi filminde rol almak için geçirdiği imaj değişimini" anlatan bir gazete haberini de satın aldığını belirtti.

John Lennon\'un Saçı 100 Bin Liraya Satıldı

Son Dakika Magazin John Lennon'un Saçı 100 Bin Liraya Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • v: Beyinsiz çok kafa yok 5 1 Yanıtla
  • hilal: Allahın saçını 100 bine satıyor 1 4 Yanıtla
  • chp,li: bizde kk,nin saclarini satsak para edermi acaba..? 3 2 Yanıtla
  • eee: bi tutam sac 35 bin$ ise, bi tutmayan sac kac € dur 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİSİNİN YÜKSEK RANDIMANLI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE TÜRKİYE NİN RUHUNA FATİHA VELADDALİN AMİN BENZİN 5 TL MAZOT KEZA ÖYLE ÇİFTÇİYE DESTEK YERİNE KÖSTEK VAR HAYVANCILIK BİTTİ ET İTHAL TARIM BİTTİ ÇİFÇİ KAZANAMADIĞI ÜRÜNLERİ PARA ETMEDİĞİ İÇİN TARLASINI TAKKESİNİ SATIYOR TERÖR YÜZÜNDEN TURİZM BİTTİ SANAYİCİ FABRİKALARIN KAPISINA KİLİT VURUYOR ESNAF BİTTİ MEMUR BİTTİ İŞÇİ BİTTİ EMEKLİ ZATEN BİTİK BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ BİRDE ORTADOĞU BATAKLIĞINA BATTIK KISACASI MEMLEKETİN RUHUNA FATİHA... 0 0 Yanıtla

Advertisement