İrem Helvacıoğlu'ndan Alp Navruz ve Ayça Ayçin Turan Açıklaması - Son Dakika
Magazin

İrem Helvacıoğlu'ndan Alp Navruz ve Ayça Ayçin Turan Açıklaması

İrem Helvacıoğlu\'ndan Alp Navruz ve Ayça Ayçin Turan Açıklaması

Yürek Çıkmazı dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, önceki akşam Bebek Otel çıkışında görüntülendi. Helvacıoğlu, partneri Alp Navruz ve Navruz'un eski sevgilisi Ayça Ayçin Turan hakkında konuştu.

30.12.2022 19:16  Güncelleme: 19:22

Sezonun en yeni yapımlarından biri olan Yürek Çıkmazı TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi devam ederken bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Yürek Çıkmazı'nın başrol oyuncularından Alp Navruz'un oyuncu sevgilisi Ayça Ayçin Turan'la Yürek Çıkmazı projesi nedeniyle ayrıldığı öne sürüldü.

İddiaya göre; Navruz, Ayça Ayçin Turan'la ekranlarda yeniden partner olmak istiyormuş. Turan, sevgilisi Alp Navruz ile bu projede de partner olup kendini tekrarlamak istemediği için yapımdan affını istemiş. Alp Navruz bunu öğrenince tartışma çıkmış, bunun üzerinde Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz çifti ayrılık kararı almış ve diziye Turan'ın yerine İrem Helvacıoğlu dahil olmuş.

İrem Helvacıoğlu, bu iddialar hakkında, "Ben genelde çok polemiğe girmek istemem ama imza attığım sırada da başka türlü haber çıkmıştı ve çok kırılıp iş etiğine uymadığını düşünmüştüm. Benim kalbimin attığı iş bu proje oldu. Yapımcımız da istemiş ki bu iş böyle olmuş. Bir süredir bunun konuşuluyor olmasından dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çok abes ve tuhaf bir durum. Ben buna son kez cevap veriyorum ve bir kez daha cevap vermeyeceğim. İsmim geçtiği için cevap veriyorum. Bu tarz şeylere cevap verecek zamanım yok. Bununla ilgili de bir cevap gelecekse manidar günde gelmemesini diliyorum. (dizinin yayın gününde) " diyerek sert konuştu.

Sosyal medyada kendisiyle alakalı çıkan üzgün olduğuna dair videolar hakkında gülerek, "Bana orada çok akışkan konuşuyormuşum gibi geldi ama öyle değilmiş izleyince fark ettim" dedi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin İrem Helvacıoğlu'ndan Alp Navruz ve Ayça Ayçin Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement