Hapis Cezasına Çarptırılan Erol Köse, Gülben Ergen'den Özür Diledi - Son Dakika
Magazin

Hapis Cezasına Çarptırılan Erol Köse, Gülben Ergen'den Özür Diledi

Gülben Ergen, Seren Serengil'in ardından Erol Köse'ye de koruma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsi cezası aldırmıştı. Erol Köse ise paylaştığı video ile Gülben Ergen'den özür diledi.

19.04.2018 16:26  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ekim ayında Erol Köse'nin bir TV programında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 3 ay koruma kararı aldıran Gülben Ergen, Erol Köse'nin programında ve sosyal medya hesaplarında hakaretlerini devam ettirdiğini belirterek, 30 gün zorlama hapsi verilmesi için mahkemeye başvurmuştu. Ünlü şarkıcınnın şikayetini haklı bulan mahkeme, Erol Köse'ye 3 gün zorlama hapsi vermişti.

VİDEO YAYINLAYIP ÖZÜR DİLEDİ

Bu karar sonrası Erol Köse, instagram hesabı üzerinden paylaştığı video ile vicdani olarak Gülben Ergen'den özür dilediğini duyurdu.

"HUKUKİ DEĞİL VİCDANİ"

Ünlü yapımcı, "Geçtiğimiz dönemde Gülben Ergen'le ilgili itibarsızlaştırma kampanyası başlamış ve kartopu çığa dönüşmüştü. Benim de istemsizce olaya dahilim olduğunu gördüğümden Gülben Ergen ve ailesinden özür dilemeyi vicdani bir sorumluluk olarak görüyorum. Hukuki değil, vicdani olarak.

"ÖZÜR DİLEMEK BİR ERDEMDİR"

Çünkü dönüp baktığımda Gülben Ergen müzik, medya ve ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle başarıya ulaşmıştır. Kastını aşan yüklenmelere gidilmiş ve çizgi sanırım bazı noktalarda aşılmıştır. Özür dilemek bir erdemdir. Savaşların arttığı bir ortamda barışı önce kendi sektörümüzde tahsis etmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.

Hapis Cezasına Çarptırılan Erol Köse, Gülben Ergen\'den Özür Diledi

Son Dakika Magazin Hapis Cezasına Çarptırılan Erol Köse, Gülben Ergen'den Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Memo: Erkek ol lan tükürdügünü yalama yumusak. 8 0 Yanıtla
  • KORKAK KORKAK: VAY GURURSUZ TIRSIK VAY ULAN ALTO ÜSTÜ 3 GÜN SEREN KADAR DELİKANLI PL AZCIK 3 0 Yanıtla
  • aaaa: hemen geri vites yap 3 0 Yanıtla
  • ..../: TÜKÜRDÜĞÜN TÜKRÜĞÜ GERİ YALAYACAKSAN BAŞTAN TÜKÜRMEYECEKSİN 2 0 Yanıtla
  • dobra: erol senı desteklıyordum ama bu hareketınle bıttın bende..huloogg 2 0 Yanıtla
  • Mustafa: Ne kadar aldınız yada başka bir deyişle tutulmayan program alınmayan kremlerin piyarımı bu anlayamadık. Programda çarşaf çarşaf serdiniz g.ergenin düşük gelirden bir anda yükselen gelirini maliyenin nasıl incelediğini o dönemki sevgilisi evcille olan para alış verişlerini abisini öldüren kişiyi öldürmesi için adam tuttuğunu iç çamaşırlarla restoranlarda adamlara şarkı söylediğini ekranlarda sundunuz millete şimdi bu kadar çark size çarpmaz mı. Anladık dünyanız bu şekilde yaşanıyorda Allah'ın adaletinde iş sizinki gibi değil malesef adres şaşmaz ve kimsenin yanına kar kalmaz yapılan haksızlıklar. Aylardır aynı konular bizde sıkıldık yani artık. Kim doğru kim yalnış. 2 0 Yanıtla
  • AyNur : Madem özür dilicen,,niye konuştun ha,,, 1 0 Yanıtla

Advertisement