'gladyatör' Filmindeki Kılıç Bende - Son Dakika
Magazin

'gladyatör' Filmindeki Kılıç Bende

\'gladyatör\' Filmindeki Kılıç Bende

Kılıç koleksiyonu yapan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Pazar Eki programında, 'Gladyatör'de kullanılan bir kılıcı açık artırmada aldığını söyledi.

10.01.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engin Altan Düzyatan'ın ilginç bir merakı olduğu ortaya çıktı. Pazar günü, Kanaltürk'te yayınlanan, Şirin Sever ile Bülent Ülgen'in hazırlayıp sunduğu 'Pazar Eki' programına konuk olan Düzyatan'a, bir kılıç hediye edildi.

KÜLTÜRE SAYGILIYIM

Aldığı hediye karşısında çok mutlu olan yakışıklı oyuncu, kılıçlara olan ilgisini şöyle anlattı: "Bu merakımın nereden geldiğini bilmiyorum. Evde de birkaç tane değerli kılıcım var. Hatta 2000 yılında çekilen 'Gladyatör' filminde kullanılan kılıçlardan birini açık artırmaya girip aldım. Filmin sanat yönetmeni Oscar almıştı. Evde Oscar'lı bir kılıcım var yani." Ateşli silahları sevmediğini söyleyen Engin Altan Düzyatan, kılıçların ise eski bir kültüre ait olduğunu ve bu kültüre saygı duyduğunu belirtti. Yakışıklı oyunca programda, sinema eleştirmenleri hakkında da konuştu. Düzyatan, bir sinema eleştirmeninin; geçen yıl rol aldığı 'Anadolu Kartalları' filminin sonunu yazdığını söyledi ve bunun büyük bir terbiyesizlik olduğunu belirtti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'gladyatör' Filmindeki Kılıç Bende - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement