Fatma Girik, Ailesiyle Gelip Oyunu Kullandı - Son Dakika
Magazin

Fatma Girik, Ailesiyle Gelip Oyunu Kullandı

Fatma Girik, Ailesiyle Gelip Oyunu Kullandı

Kısa bir süre önce hayat arkadaşı Memduh Ün'ü kaybeden ve zor günler geçiren Fatma Girik, annesi ve kardeşiyle birlikte oyunu kullandı.

01.11.2015 15:03  Güncelleme: 15:50

Bodrum'da yaşayan sinema oyuncusu Fatma Girik, öğlen satlerinde annesi Münevver Ukav ve kardeşi Müyesser Girik ile birlikte sandık başına gidip, oyunu kullandı.

KOMŞUSUNA DA YARDIMCI OLDU

Yeşilçam'ın duayen oyuncularından Fatma Girik, oyunu ailesiyle birlikte Torba Mahallesi'ndeki Menthol Kafe ve Restaurant'daki 1209 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Annesi ve kız kardeşiyle sandığa gelen Girik, oyunu kullandıktan sonra okuma- yazma bilmeyen komşusu 82 yaşındaki Hatice Çırakoğlu'na da isteği üzerine yardımcı oldu.

"YARIN DÖVÜNECEĞİMİZE BUGÜNDEN ÖNLEMİNİ ALALIM"

Annesi ve ablasının seçmen kayıtlarını seçim için Torba Mahallesi'ne taşıdıklarını belirtip, "Hayırlısı olsun, gönlümdeki parti kazansın. Vatandaşlık görevimizi yaptık. Yarın dövüneceğimize, 'Bugünden önlemini alalım' dedik" diye konuştu.

HAYRANLARINI KIRMADI

Girik, oyunu kullandığı restorandan ayrılırken, kendisine yoğun ilgi gösteren hayranlarını kırmayıp, kendisine sarılma isteklerini de geri çevirmedi. Girik'in annesi Münevver Ukav, "Hayırlısı olsun, herkes oyunu kullanmalı" dedi.

(Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Fatma Girik oyunu Memduh Ün'le birlikte kullanmıştı.)

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Fatma Girik, Ailesiyle Gelip Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tayibin sayesinde tc gidiyor: hdp adana 0 5 Yanıtla
    Yorum: 02.11.15..... gitttti Zaaateeeeeeen!!! 11 3

Advertisement