Emre Karayel'in annesi hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Emre Karayel'in annesi hayatını kaybetti

Emre Karayel\'in annesi hayatını kaybetti

Başarılı oyuncu Emre Karayel'in annesi Türkan Onat hayatını kaybetti. Onat bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

02.01.2024 14:56  Güncelleme: 15:34

Bir Kadın Bir Erkek dizisindeki başarısıyla adını duyuran ve şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim'de rol alan Emre Karayel'in annesi yaşamını yitirdi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE YORUMU YAĞDI

Yaşadığı büyük acıyı Instagram hesabından yayınlayan Karayel, "Annemiz Turkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekanın cennet olsun anacım. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun paylaşımına Özge Borak, Janset Paçal, Songül Öden, Merve Özbey, Demet Evgar, Gonca Vuslateri, Onur Buldu, Pelin Akil, Emre Altuğ ve Ahu Yağtu gibi çok sayıda isimden taziye yorumu geldi.

Emre Karayel'in annesi vefat etti
Emre Karayel'in annesi vefat etti
Emre Karayel'in annesi vefat etti
Emre Karayel'in annesi vefat etti
Emre Karayel'in annesi vefat etti
Emre Karayel'in annesi vefat etti

Son Dakika Magazin Emre Karayel'in annesi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aslan Yiğit: her canlı ölümü tadacaktır dünya geçicidir 54 6 Yanıtla
  • Ahmet eren Kacmaz: Bizene ne haber degeri varki. 9 28 Yanıtla
  • aydın karateke: allah rahmet eylesin ama sizin gibi bir haber kanalı ve insanlar için çok mu önemli 9 16 Yanıtla
  • beyhan d: Bir sanatçının annesi vefat etmiş..hiç olmazsa anneleri vefat edenlerin yerine empati kurarak Allah rahmet eylesin demek zor olmamalı..Bu ülke evlatları hiç tanımadığı ömründe hiç karşılaşmadığı zamansız zamanlı vefatlara bile candan gözyaşı dökecek kadar... cenaze namazlarına tanımasa bile dua edecek kadar, yolda adına lokma dağıtılan tanımadığı merhumlara Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyecek kadar merhametli bir milletti r. 5 0 Yanıtla

Advertisement