Doğuş ve eşi iddialara cevap verecek - Son Dakika
Magazin

Doğuş ve eşi iddialara cevap verecek

Doğuş ve eşi iddialara cevap verecek

Ünlü popçunun eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Azerbaycan'da ki televizyon programında çıkan iddialara cevap vereceklerini açıkladı. Doğuş ve eşi, canlı yayında birlikte açıklama yapacaklarını belirtti. İddialar arasında, Doğuş'un başka bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve dini nikah kıydığı yer alıyor.

02.11.2023 20:05  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü popçunun eşi Hoşgedem Hidayetkızı Azerbaycan'da ki televizyon programında iddialara cevap vereceklerini açıkladı.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre 2014 yılında Azerbaycan'da sunuculuk yapan Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen ve bu evlilikten 2 çocuğu olan şarkıcı Doğuş ihanet iddialarına eşiyle beraber cevap vereceklerini açıkladı.

dogus-hoskadem.jpg

Ünlü popçunun eşi Hoşgedem Hidayetkızı eşiyle beraber ortak bir karar aldıklarını ve bunu beraber açıklayacaklarını canlı yayında söyledi. Hidayetkızı " Eşim Doğuş ile ilgili çıkan haberler için beraber canlı yayında çıkarak cevap vereceğiz" dedi.

Ne olmuştu?

Show TV'de ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündemi sarsacak bir gelişme yaşanmıştı. Esra Çömelek ismindeki kadın, 9 yıldır Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan 2 çocuk babası Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını ve dini nikah kıydıklarını söylemişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Doğuş ve eşi iddialara cevap verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement