Divalar Kapışıyor - Son Dakika
Magazin

Divalar Kapışıyor

Divalar Kapışıyor

Yarışma programı 'X Factor', üç güzel yüzünden çekilmez bir hale geldi. Her biri ayrı kapris yumağı kadınlar set ekibine hayatı dar ediyor!.

16.12.2012 06:02

Amerika'nın en popüler yarışma programlarından biri hiç kuşkusuz 'X Factor'... Ancak yarışma programında yer alan üç ünlü kadın, set ekibine ve birbirlerine resmen dünyayı dar ediyor! Jüri üyesi olan pop star Britney Spears ve genç popçu Demi Lavato ile programa kısa süre önce sunucu olarak dahil olan sosyetik güzel Khloe Kardashian, resmen seti savaş alanına çevirmiş durumda! Birbirleriyle konuşmayan ve aralarındaki gerginlik izleyicilere kadar yansıyan üç güzen kadın yapımcı Simon Cowell'ın da kara kara düşünmesine neden oluyormuş! Set ekibinden Life and Style dergisine konuşan bir görevli yaşananlar hakkında şöyle konuşuyor:

"SORUNLU PSİKOPAT KADIN!"

"Britney, çok şımarık, sorunlu ve egoist. Kendisinin bir kraliçe olduğunu düşünüyor. Diğer iki kadının fotoğraflarının çekilmesine bile dayanamıyor. Khloe için, 'Şişko ve antipatik' dediğini duydum. Demi'yi ise üçüncü sınıf bir şarkıcı olarak görüyor. Khloe, sık sık ailesini programa davet ederek kendini korumaya çalışıyor. Britney'den nefret ediyor. Onun için 'Sorunlu, psikopat kadının teki!' diyor. Demi ise onun için kulvar dışı. Demi, bütün gün her ikisi hakkında dedikodu yapıyor!"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement