Demi Moore Çıldırmış Olmalı - Son Dakika
Magazin

Demi Moore Çıldırmış Olmalı

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Demi Moore, aldatılmayı ve boşanmayı hala hazmedemedi.

18.02.2012 06:03  Güncelleme: 14:20

Dünyanın en ünlü isimlerinden biri olsa da aldatılma duygusu insanda aynı hisleri yaratabiliyor. Son dönemde bunalıma giren Demi Moore bu duruma gösterilebilecek en net örneklerden biri.

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Demi Moore (49), kendisinden yaşça küçük olan kocası Ashton Kutcher tarafından aldatılmış ve bu aldatılmayı kaldıramamıştı. Boşanma evresine gelen Moore boşanmayı da hala hazmedemedi. Kendinden yaşça küçük kocası Ashton Kutcher ile boşanma arifesinde olan Moore, tamamen kontrolden çıkmış durumda.

HEP ALKOLLÜ

Genç erkeklerle tanışabilmek için kızlarının arkadaş grubuna giren ve onların neredeyse tüm yakışıklı arkadaşlarıyla flört eden Moore'u; ne Kabala hocaları ne de psikologları dizginleyebiliyor.

Son olarak kızı Rumer Willis'in en yakın arkadaşlarından biri olan Ryan Rottman ile birkaç günlük bir ilişki yaşayan Demi Moore, sabah alkol alarak güne başlıyor ve tüm gün alkol ve uyuşturucu kullanmayı sürdürüyor.

Annelerinin kontrolsüz davranışları yüzünden kızları Tallulah ve Scout onunla görüşmek istemiyor. Moore rehabilitasyon merkezine yatmayı da kabul etmiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Demi Moore Çıldırmış Olmalı
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Demi Moore Çıldırmış Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement