Demet Akalın'a Çiçek ve Domatesten Kolye - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'a Çiçek ve Domatesten Kolye

Demet Akalın\'a Çiçek ve Domatesten Kolye

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen 'Tarım ve Seracılık Festivali'nin kapanışında sahneye çıkan Demet Akalın, hayranlarını coşturdu.

28.04.2013 11:35  Güncelleme: 12:10

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen 'Tarım ve Seracılık Festivali'nin kapanışında sahneye çıkan Demet Akalın, hayranlarını coşturdu. Festivalde bu yıl ikincisi yapılan güzellik anketinde, seyircilerin oylarıyla 'Kumluca Festival Güzeli' seçilen Demet Akalın'a, taç yerine çiçek ve domatesten yapılan kolye takıldı.

Kumluca Belediyesi'nin düzenlediği 14'üncü Tarım ve Seracılık Festivali, şarkıcı Demet Akalın konseriyle sona erdi. Karatepe Stadyumu'ndaki konser alanına havai fişekler eşliğinde çıkan Akalın, konserine 'Rota' adlı şarkıyla başladı. Ardından 'Türkan' adlı şarkısını seslendiren Demet Akalın'a, dansçılar da şovlarıyla eşlik etti. Antalya merkez ve Kumluca, Kemer, Finike, Demre ile Kaş ilçelerinden gelen yaklaşık 25 bin kişinin izlediği konserde, Akalın yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Konser alanında izdiham yaşanmaması için polis ve zabıta ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

UĞURLU KÜPELERİNİ ENGELLİ HAYRANINA HEDİYE ETTİ

Şarkı aralarında zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden Demet Akalın, geçen hafta özel bir televizyon kanalında düzenlenen video müzik ödüllerinde taktığı ve 'uğurlu küpelerim' dediği küpelerini, sahne önünde kendisini izleyen bedensel engelli hayranı 20 yaşındaki Hatice Coşkun'a hediye etti.

MİNİK HAYRANI DANSIYLA ŞAŞIRTTI

Hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturan Demet Akalın, sahne önünde dans eden küçük bir hayranını da platforma çıkararak birlikte dans etti. 9 yaşındaki Emine Dönmez, dansıyla hem sanatçıyı hem de konser alanındakilerin beğenisini kazandı. Akalın, minik hayranına, "Eğer kendini geliştirirsen ileride seni kadroma alırım" dedi.

FESTİVAL GÜZELİ DEMET

Konserde verilen arada sahneye çıkan Kumluca Kaymakamı Salih Işık ve Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, bu yıl ikincisi düzenlenen 'Kumluca Festival Güzeli' yarışmasının sonucunu açıkladı. Kumlucalıların oylarıyla yapılan anket sonucunda Demet Akalın, 'Kumluca Festival Güzeli' seçildi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Akalın'a güzellik tacı yerine çiçek ve domateslerden yapılan kolye, Başkan Çetinkaya ve Kaymakam Işık tarafından takıldı. Sahnede ayrıca, 23 Nisan'da 41 yaşına giren Demet Akalın'ın doğum günü de kutlandı. Domates şeklindeki doğum günü pastasını kesen Akalın, daha sonra kendisine ikram edilen salkım domatesin tadına baktı.

ANA SPONSORA KUPA

Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanı Çetinkaya, festivalin her yıl daha da büyüyerek geliştiğini belirtti. Başkan Çetinkaya, daha sonra festivalin ana sponsoru olan Çetinler Milexim firmasının sahibi Duran Çetin ve oğullarına kupa, desteklerinden dolayı Kaymakam Salih Işık'a teşekkür plaketi takdim etti. - Antalya/ Kumluca

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Demet Akalın'a Çiçek ve Domatesten Kolye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement