"Cahide Sonku'ya Benzetmeyin" - Son Dakika
Magazin

"Cahide Sonku'ya Benzetmeyin"

"Cahide Sonku\'ya Benzetmeyin"

Nurseli İdiz, "Beni Cahide Sonku'ya benzetmeyin. Sonku alkolikti ve şarap için köprü altında dilenen bir kadındı" dedi.

09.04.2012 06:03  Güncelleme: 08:15

Oyuncu Nurseli İdiz; maddi sıkıntı yaşadığı ve Nişantaşı'ndaki evinin kirasını ödeyemediği yönündeki iddialara GÜNAYDIN'da cevap verdi:

Beni Cahide Sonku'ya benzetmeye çalışıyorlar. Sonku, alkolik olmuş ve köprü altlarında yatarak şarap parası için dilenen bir kadındı. Benim ne benzerliğim olabilir ki! Ailem, benim o hale düşmeme asla izin vermez.

Tüm oyuncular zaman zaman sıkıntı yaşar. Geçmişte ticaret yapmaya kalktım. Bir yapım şirketi kurdum ancak muhasebecimizin vergi ödemeleri konusunda yaptığı yanlışların tüm hesabını ben ödedim.

Vergi borçlarını kapatabilmek için evlerimi arabalarımı sattım. Niye hiç kimse ödediğim 4 trilyonu gündeme getirmiyor? Herkes benim kiramı ödeyemediğimle ilgileniyor.

Maddi sıkıntılar çektiğim doğru ancak çok şükür evimden kovulacak kadar büyük bir şey yaşamadım. Kendime Nişantaşı'nda daha güzel, küçük bir ev buldum. Oraya taşınıyorum. Ayrıca benim hesaplarımdan kime ne! Kimi ne ilgilendirir!

PRİM YAPIYORLAR

Ben büyük para kazanan oyunculara "Niye bu kadar çok para kazanıyorsun? Bu paraları nereye harcıyorsun?" diyor muyum!

Birisini aşağıya çekmek kolay ama kimse benim bu haberlerimi görüp de "Nurseli'ye bir projede yer verelim" demiyor. İnsanlar hemen "Vah vah yazık" diyerek prim yapmaya çalışıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Cahide Sonku'ya Benzetmeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement