Banu Alkan Küplere Binecek! - Son Dakika
Magazin

Banu Alkan Küplere Binecek!

Banu Alkan Küplere Binecek!

Banu Alkan ile Onur Akay arasındaki sular durulmuyor.

13.07.2017 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, bu sabah Beyaz TV'nin magazin programı Beyaz Magazin'e canlı olarak telefonla bağlandı. Akay, yaptığı açıklamalarla Alkan'ı yine çok kızdıracak.

"BANU ALKAN AYIP ETMİŞ"

Paylaştığı fotoğraf yüzünden Diva Bülent Ersoy tarafından kendisine tazminat davası açılan Onur Akay, geçtiğimiz günlerde de Afrodit Banu Alkan'ın yaşı ile ilgili bir paylaşım yaparak, Alkan'dan çok sert tepki almıştı. Akay, "Sanat camiasında bana tazminat davası açma modası başladı. Bülent Ersoy'dan sonra şimdi de Banu Alkan'ın beni mahkemeye verdiğini duydum. Aslında ben Bülent Ersoy ve Banu Alkan'ı çok seviyorum ve onlara sadece espri yaptım." dedi. Programın sunucularından Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu ise, canlı yayında Banu Alkan'ın kaç yaşında olduğunu Onur Akay'a bir kez daha sorunca Akay, "Banu Alkan 6 sene sonra 65 yaş kartını alacak." diyerek esprili bir dille yanıt verdi. Eyüpoğlu ise, "Banu Alkan ayıp etmiş, bu mahkemelerden hiçbir şey çıkmaz, sen canını sıkma." diyerek canlı yayında Akay'ın "Felaket Tellalı" lakabına da takıldı.

"DOKTOR YOKTU"

Ayrıca sosyal medyada, Fikret Hakan'ın asıl ölüm nedeni hakkında şaşırtan bir iddiada bulunarak gündeme gelen ünlü sanatçı Onur Akay, programda Fikret Hakan'ın ölüm sebebinin akciğer kanseri olmadığını, ölüm nedenin balgamdan dolayı nefesinin tıkanması olduğunu tekrarladı. Daha sonra ise canlı yayına Fikret Hakan'ın eşi Tijen Hakan bağlandı ve Akay'ın tüm anlattıklarını doğruladı. Hakan, "Onur Akay'ın söylediklerinin tamamı doğru. Kontrol için hastaneye gittik, orada balgamdan dolayı nefesi tıkandı. Müdahale ettiler ama doktor yoktu, sadece hemşirelerle olacak bir iş değil dedim ve kaybettik. Cenazede genç nesil yoktu ve vefasızlık vardı." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Banu Alkan Küplere Binecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement