Asena Sahnede Kendinden Geçti - Son Dakika
Magazin

Asena Sahnede Kendinden Geçti

Ünlü oryantal, sahne aldığı bir mekanda değişik hareketleriyle izleyenleri şoke etti. O anları yakından görmek isteyen hayranları ise Asena'nın başına toplandı.

09.12.2014 16:50  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dansöz Asena, Yaşar Sönmez ve Hüseyin Şahin'in Belarus'un başkenti Misk'te inşaa ettikleri eğlence ve iş merkezi Juravinka'nın açılışında sahneye çıktı.

HERKES BAŞINA TOPLANIP İZLEDİ

Eski formundan hiçbir şey kaybetmediği görülen Asena, kendine has figürlerine de yenilerini eklemiş. Asena'nın bu yeni dans figürleri izleyen herkesi şaşırttı.

Asena Sahnede Kendinden Geçti

Son Dakika Magazin Asena Sahnede Kendinden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Deli asena cCc: Allahın acizi ne rezil ne hayasız ne gudubet bi insansın sen ya kendini rezil ettiğin ginahkar olduğun yetmiyo asena ismini topluma yanlış sembolize ediyorsun yazıklar olsun 33 5 Yanıtla
  • Mehmet : Gecti kızım senden 32 6 Yanıtla
  • ÖZ ZAZA: Rezalet 30 7 Yanıtla
  • KENDİNİZİ KANDIRMAYIN: Burada ahkam kesip kadının sanatını eleştiren yobazlar ordusu, her koyun kendi bacağından asılır, siz önce dinimizi işinize geldiği gibi kullanmayı bi bırakın, haramı alkışlayın, hırsızlara gözünüzü kapatın, haksızalıklara prim verin sonrada elhamdürillah müslümanız deyip başkalarını eleştirin, biraz akıllı olun, kendinizi boş yere kandırmayın. Allah kimin ne olduğunu biliyor. 20 7 Yanıtla
  • ali erkan: Nolduu chp ye hak ettigi laf soylenince zorunuza mi gitti. 9 8 Yanıtla
  • handan: tövbe tövbe kadın hamuda kalkmış ayıp beaaaaaaaaa 10 3 Yanıtla
  • ahmet kılınçoğlu: ULAN YORUM BAŞKA HABER YOK MU 5 7 Yanıtla

Advertisement