Aile Üyeleri Şile'de Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Magazin

Aile Üyeleri Şile'de Bir Araya Geliyor

Aile Üyeleri Şile\'de Bir Araya Geliyor

Neşe, Mustafa ile aynı gün ve aynı yerde olacağı için oldukça gergindir. Ancak bu bölümde sadece Neşe ve Mustafa değil, tüm aile üyeleri Şile'de toplanacak. Rüçhan Hanım'ın evindeki eşyaların müzayedede satışa çıkmasının ardından Rüçhan, Zülüf ve Sema, eşyalarını geri alabilmek için Şile'deki otele giderler. Ancak sürprizler burada bitmiyor! Saliha ve Türkan'da müzayededen eşya satın alabilmek için Şile'ye doğru yola çıkarlar ve bu macerada Zeynep'i de yanlarına alırlar. Aylin'in sahne alacağı otelde, Serdar ve ailesiyle karşılaşmasıyla işler daha da karışır. Tüm bu gelişmelerin sonunda bütün aile, büyük bir tesadüf eseri Şile'de bir araya gelir ve kendilerini bir düğünün tam ortasında bulurlar.

23.08.2023 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neşe, Mustafa ile aynı gün ve aynı yerde olacağı için oldukça gergindir. Ancak bu bölümde sadece Neşe ve Mustafa değil, tüm aile üyeleri Şile'de toplanacak.

Rüçhan Hanım'ın evindeki eşyaların müzayedede satışa çıkmasının ardından Rüçhan, Zülüf ve Sema, eşyalarını geri alabilmek için Şile'deki otele giderler.

Ancak sürprizler burada bitmiyor! Saliha ve Türkan'da müzayededen eşya satın alabilmek için Şile'ye doğru yola çıkarlar ve bu macerada Zeynep'i de yanlarına alırlar.

Aylin'in sahne alacağı otelde, Serdar ve ailesiyle karşılaşmasıyla işler daha da karışır. Tüm bu gelişmelerin sonunda bütün aile, büyük bir tesadüf eseri Şile'de bir araya gelir ve kendilerini bir düğünün tam ortasında bulurlar.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Aile Üyeleri Şile'de Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement