Ahmet Kural Evliliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika
Magazin

Ahmet Kural Evliliğe İlk Adımı Attı

Ahmet Kural Evliliğe İlk Adımı Attı

Ahmet Kural, önceki gece gazeteci Kenan Erçetingöz'ün üvey kızı Burcu Kıratlı ile nişanlandı.

08.01.2013 06:03  Güncelleme: 08:57

Önceki gün, uzun süredir birlikte olduğu Burcu Kıratlı ile nişanlanan Ahmet Kural, "İşaretimizi koyduk; adı nişan. En kısa zamanda da evlilik istiyorum" dedi.

'İşler Güçler' dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Kural, önceki gece gazeteci Kenan Erçetingöz'ün üvey kızı Burcu Kıratlı ile nişanlandı. Maslak Sheraton Hotel'in üst katındaki Qubbe'de gerçekleşen nişan töreninde, genç çiftin yüzüklerini Orhan Gencebay taktı. Çift gecede ilk danslarını Gencebay'ın 'Dokunma' şarkısı eşliğinde yaptı. Gece boyunca Gencebay şarkılarının çalındığı törene, 'İşler Güçler' ekibi tam kadro katıldı. "

AYAĞIMA GÜLLER SERDİ"

Nişan öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Ahmet Kural-Burcu Kıratlı, çok heyecanlı olduklarını söyledi. Burcu Kıratlı, aldığı evlilik teklifini şöyle anlattı: "Ahmet ayağıma güller serdi. 'Burcu, Ahmet ile evlen' diye 50 kişinin seslendiği güzel bir video hazırlamıştı. Birazcık nazlandım ama artık nişanlandık." Ahmet Kural ise, "İşaretimizi koyduk. Adı nişan. En kısa zamanda da evlilik istiyorum. Birbirimizi çok seviyor, attığımız her adımda mutluluk duyuyoruz" dedi.

ARTIK SAKLAMIYORLAR

Yaklaşık üç aydır birlikte olan Tolga Güleç ile Yeliz Şar, nişana birlikte geldi. Artık ilişkilerini saklamadıklarını söyleyen sevgililer; iki yıl önce tanışıp çok iyi arkadaş olduklarını belirtti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ahmet Kural Evliliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement